Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

whisper

związek a różnica wieku.

Polecane posty

Kurcze nie mogę przestać myśleć o koledze z pracy ... masakra, Od miesięcy bije się z myślami i nie wiem co robić, ja 27 on 37 lat. teraz pewnie byłoby ok, ale za 5, 10, 15 lat ... Straszny mam dylemat, tym bardziej że obecnie jest w związku (kompletnie bez przyszłości).

Gość nie pchaj sie
nie pchaj sie w czyjes zwiazki, nie mieszaj sie w to, jak bedzie wolny dopiero atakuj. dziewczyno, co to jest 10 lat - dla mnie smieszna roznica, jakbys powiedziala 30 - no to jeszcze zrozumialabym, ze masz obawy, a tak? no prosze Cie

tzn. obecnie ja jestem w związku, a podoba mi się kolega z poracy (z tego co wiem to ja jemu tez). On jest obecnie wolny ...

Gość nie pchaj sie
hehehe no wlasnie ;) ale nie szkoda Ci Twojego zwiazku??? dla chwili zapomnienia - bo nie wiadomo, jak potoczy sie z kolega, moze to nie bedzie to? warto ryzykowac? przemysl to dobrze, bo mozna sobie spieprzyc zycie. Mam nadzieje, ze podejmiesz wlasciwa decyzje

Gość nie pchaj sie
i to 10 lat - to zadna roznica, wierz mi ;) jeszcze na plus dla Ciebie, bedzie fajnym kochankiem - ale najpierw rozwiaz swoje sprawy, bo grac na dwa fronty to nie fair ;)

No właśnie dlatego cały czas sie waham i nie wiem co robić. Jestem w związku od 2,5 roku. Bywało różnie. Kilka miesiecy temu sie rozstalismy, ale po czasie wrocilismy do siebie. Ogólnie jest tak sobie, męczy mnie to że będąc teraz ze swoim facetem myśle o innych. Dlatego też wydaje mi się że to poprostu nie jest to. Cholernie jest mi ciężko z tego powodu i nie chce go oszukiwać, poza tym mam ogromne wyrzuty sumienia, że będąc z nim myśle o kimś innym, tesknie za kims innym itd....

Gość nie pchaj sie
sluchaj najpierw to zakoncz, a potem sprobuj czegos nowego ;) badz fair wobec swojego partnera, to przede wszystkim, nalezy mu sie szacunek z Twojej strony, nie badz respiratorem Waszego zwiazku na sile, zakoncz jesli masz wiecej watpliwosci niz pewnosci. Na pewno bedzie to cholernie trudne, ale nikt nie podejmie za Ciebie tej decyzji..

Gość a ten facet z pracy
jest toba zainteresowany?????? wiesz cos na ten temat czy ryzykujesz?