Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ninka22

coraz bardziej przekonuje sie do tego ze juz nie ma kulturalnych mezczyzn

Polecane posty

Gość fkklg
dokladnie;[

Gość kulturalny pan
spierdalaj, ja jestem kulturalny😠

Niestety nie ma :( A przekonuję się o tym w pracy. Pracuję w dziale obsługi klienta i rzeczywiście jak przychodzą panowie starej daty, to ich sposób bycia, obycia, czy nawet wysławiania się jest aż ujmujący, a gdy przychodzą "teraźniejsi mężczyźni" to niekiedy po prostu żenujące jest ich zachowanie :O

Gość roman z majtkami do kolan
przykłady

To co napisalam jest prawdą.W dzisiejszych czasach mezczyzni rzadko keidy przepuszczaja w drzwiach, ustepuja miejsca itp .Mezczyzni dzisiaj sa wulgarni, i nie maja Kultury w stosunku do kobiet

Przykład? Pan "starszej daty" siada i po pierwsze powie dzień dobry, nie urąga pod nosem jak proszę o dokument tożsamości (a obowiązkiem jest okazanie go) i w ogóle konwersacja przebiega tak inaczej, taki pan używa wyszukanych słów, po prostu jest dżentelmenem "teraźniejszy mężczyzna" siada, a czasami wpycha się na stanowisko kiedy ja jeszcze nie po proszę, dokument wręcz potrafi rzucić na biurko, często kieruje się postawą roszczeniową. Zasób słów pozostawia wiele do życzenia

Gość jap
a wiecie co to kurwa jest równouprawnienie i feminizm :D

Gość jap
o to walczyłyście

A co ma wspólnego równouprawnienie z brakiem kultury? A prawdziwy feminizm to nie jest to co widzisz, to nie bieganie bez stanika z hasłem "wolność piersiom" :P. Feminizm był/jest potrzebny kobietom po to by mogły decydować o sobie, by mogły swobodnie głosować, by mogły pracować, kształcić się. A te wszystkie baby, które pchają się na typowo męskie stanowiska, to nie feministki, to sfrustrowane klimakteryczki, które są niedowartościowanymi pseudo kobietami. Prawdziwy feminizm nie jest skierowany przeciwko mężczyznom i nie uczy nienawiści do nich, tylko ma na celu uświadamiać kobiety, że również są ludźmi.

Gość fiolkowe oczy
znam az jednego :D

Gość a przepraszam bardzo...
a gdzie są kulturalne kobiety? czytając to forum widzę tylko, ze wiekszosc kobiet to tanie dzi.wki, piperzą sie z kim popadnie. wiec czemu czepiasz sie facetow? same do tego odprowadzilyscie tak latwo dając d.upy, ze faceci was nie szanują, proste

Gość Kanion
Co cechuje niekulturalnego faceta ? wymień

Gość szczęściara jak nic
ech nie narzekajcie, powiem wam tylko jedno: w Polsce jeszcze są kulturalni mężczyźni, za to w kraju tu gdzie teraz mieszkam (nie Polska) kulturalni mężczyźni już dawno wymarli, albo nie ma tu takiego czegoś, teraz się przyzwyczaiłam ale byłam w szoku!!!