Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marnyjąkała

czy jąkała ma szanse na miłość?

Polecane posty

Gość marnyjąkała

Mam już dwudziestke i kilka lat na karku, a jeszcze żadna mnie nie zechciała. Czuję, że gdyby jakaś dziewczyna odwzajemniła mi miłość, to byłoby to coś niesamowitego... Ale takie marzenia wydają mi się tak nierealne, tak odległe, że sam w to nie wierzę.

Gość jaka sie jeden z braci Golców
Michnik i Owsiak, a nie sadze,zeby narzekali na samotnosc

Gość bez problemów
patrz jak wyżej i inne przykłady, z rsztą sama się zacinam ale staram się o tym nie myśleć i wtedy jakby mniej mi się to robi

Gość marnyjąkała
ile bym dał, żeby mówić tak płynnie jak Michnik czy Owsiak.

Gość marnyjąkała
Czy Wy związałybyście się z jąkającym się chłopakiem?

Gość miłość jest slepa i głucha
i jakbym się zakochała, to na pewno jąkanie wydałoby mi się pozytywnym pieprzykiem na plus. A Ty jak się zakochasz i bedziesz szczęśliwy to i jąkanie będzie mniejsze

Gość plyx
Marne szanse. Pisze to jako facet. A tutejsze baby zawsze beda pisac tak, zeby podniesc czlowieka na duchu. W realu jednak postepuja inaczej. Nie ma szans jakala, biedny, niski, niesmialy, itd.

Gość no jąkanie jako tako
wcale nie wydaje mi się tragedią. Jeżeli podobałby mi się i ogólnie byby miły to przecież mogłabym się z kimś takim związać :)

Gość ja byłam z takim chłopakiem
który się jąkał. w ogóle mi to nie przeszkadzało

byłam z chłopakiem, który się jąkał :) i za jednym takim niskim, bez kasy, itd., to wstyd przyznać, ale uganiałam się jak durna :) moja kumpela, taka blondyna, niezła laska jest z facetem, który jest od niej niższy o głowę i nosi buty w rozmiarze takim, jak ona :) piszę to jako kobieta :D ale zgodnie z kafeteryjnym wnioskowaniem wychodzi na to, że w takim razie muszę być zdesperowanym pasztetem, więc pewnie Cię nie pocieszę :) a tak na serio - wyluzuj i nie myśl o sobie, jako o facecie, który się jąka, tylko o tym, kim jesteś, co potrafisz, itd;)

Gość marnyjąkała
miłość jest slepa i głucha i jakbym się zakochała, to na pewno jąkanie wydałoby mi się pozytywnym pieprzykiem na plus. To jak miałabyś zamiar się zakochać? Z doświadczenia wiem, że na poziomie koleżeńskim jest wszystko "ok", ale jak dziewczyna widzi, że nie chodzi mi tylko o znajomość kolega-koleżanka, to kontakt się urywa.