Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pizza Girl

Fryzjer - gęste i długie włosy

Polecane posty

Gość Pizza Girl

witam, mam bardzo gęste i długie do pasa włosy, moje pytanie jest takie: ile mniej więcej będę musiała zapłacić u dobrego fryzjera za wycieniowanie ich i jakiś kolor? chodzi mi o taką kwotę plus - minus, wiem, że wszystko zależy od fryzjera

Gość anthea
idz do fryzjera i zapytaj.... kazdy ma swoj cennik ja ostatnio zostawilam u fryzjera ok 400zl a mam krotkie wlosy

Gość anthea
rozjasnianie i ciecie

Gość Pizza Girl
ja się nie znam, pierwszy raz się tak na serio wybieram ;) ale 400 zł to chyba dużo...

Gość anthea
czasem trzeba dac jak sie samemu zrobilo na glowie balagan

Gość Pizza Girl
no tak... a ja dalej nie wiem czy mnie stać czy nie :P

Gość anthea
ale powiem wam ze warto bylo!!!! tym bardziej ze pare razy zawiodlam sie na fryzjerach i po prostu im nie ufam!!! aha i nie chodze do fryzjera co mc, tylko raz na pol roku wiec tragedii nie ma

ja już ze 2 lata nie byłam:P ja myślę, ze za malowanie i cieniowanie ok.150zł powinnaś zapłacić, u mnie są takie ceny, oczywiście to plus minus, bo zależy jaka farbą, iloma kolorami i takie tam.

Gość Pizza Girl
ja jeszcze nigdy porządnego remanentu na głowie nie robiłam, zawsze tylko końcówki podcinałam no i czasem cieniowałam, ale ostatnio doszłam do wniosku, że trzeba by się za włoski zabrać ;) i mam nadzieję, że mi humor się poprawi jak spojrzę po tym w lustro :) na kolor nie mam pomysłu, mam nadzieję, że fryzjer mi doradzi... potrzebuję zmiany najndżits - skąd jesteś? :)

Gość Pizza Girl
szkooooda, ja we Wrocławiu studiuję i tam będę dokonywać zamachu na moją obecną fryzurę a raczej jej brak :) myślałam, że coś doradzisz tak w ogóle, fajnie że odpowiedziałaś na mój problem, dzięki :)

Nie ma sprawy to forum po coś jest przecież. Oczywiście poza podszywaniem się, wymyślaniem głupich prowokacji, wyzywaniem, bluzgami...i mogłabym tak godzinami wymieniać:)

Gość Pizza Girl
No właśnie, ten jad kapiący z niektórych wypowiedzi i bluzgi strasznie mnie irytują dlatego dobrze spotkać kogoś normalnego ;)

Gość anthea
no ale juz chyba o czyms myslalas nie?? tj. jakis kolorek

Gość fiolkowe oczy
ja za wycieniowanie i farbe na cala glowe dalam 160 zl 400 to chyba w jakims hiper ekskluzywnym salonie :/ dodam ze mam wloski prawie do pasa a po wizycie jestem bardzo zadowolona :)

Gość anthea
fiolkowe oczy ojjj uwierz, i nie byl to jakos hipereskluzywny salon tego dnia mialam na glowie 3 farby...cud ze nie jestem teraz lysa:-) bo w trybie natychmiastowym przechodzilam z prawie czarnych na jasny blond a ciecie to juz z koniecznosci:-(

Gość fiolkowe oczy
hehe rozjasnialam sobie kiedys z czarnych na blond..chcialam ciemny blond ale sie nie dogadalam z fryzjerka i mialam wloski jak doda :P co najlepsze to byla jakas wioskowa fryzjerka i zaplacilam 40zl... ale zle sie czulam w jasnych wiec dosc szybko wrocilam d ciemnych tez ze 3 h trzymalam wtedy rozjasniacz i farbe...bardzo sie balam o wloski i yly troche sztywne przez jakis miesiac ale potem wrocily szybko do normy :) moze dlatego ze mam swira na punkcie odzywek..a moze to jakos genetycznie ale bogu dzieki moje wlosy swietnie znosza moje fanaberie :) ale wciaz uwazam ze 400zl to masakra...ale kwestia tez ile kto ma kasy..dla mnie 160 to juz bylo sporo

Gość Pizza Girl
dziewczyny, nie mam pomysłu na kolor... :O naturalne mam koloru ciemno-blond z jasnymi pasemkami (naturalne pasemka), farby nigdy w życiu na głowie nie miałam... i też dlatego się trochę boję...

Gość anthea
no mi galki oczne tez wyskoczyly

Gość Pizza Girl
fiołkowe oczy - no właśnie dlatego się zastanawiam czy mnie stać na fryzjera ;) 160 zł bym przebolała, ale 400 to już nie...

Gość fiolkowe oczy
pizza ja jak bylam umowic sie na wizyte to zapytalam ile biora :) wzieli dyche czy 2 mniej wiec i tak bylam happy :P co do koloru dla ciebie-zalezy jaka masz cere..oczu ..jakie lubisz jesli np masz jasne brwi to braz ci raczej nie bedzie pasowal wogole to chyba lepszy balejaz niz kolor na cale..i rzadziej odrosty trzeba robic :P a skoro jestes blondynka to mam dla ciebie propozycje-zrob najpierw szampon koloryzujacy w kolorze jaki chcesz...zobaczysz sie sobie w nim podobasz :)

Gość anthea
jak masz wlosy z pasemkami to moze tylko je uwydatnisz co??ze pasemka:-) bo moze nie ma sensu zmieniac koloru diametralnie zazdroszcze ci ze nigdy nie farbowalas wlosow....co ja bym oddala za moj naturalny kolor

Gość Pizza Girl
cerę mam bladą, nie jakąś białą, ale bladą oczy piwne, brwi brązowe... problem w tym, że ja naprawdę nie wiem co z tymi włosami zrobić, a muszę je doprowadzić do porządku... potrzebuję drastycznej zmiany wizerunku, powiem Wam, że podnoszę się z deprechy i czuję, że mi to dobrze zrobi tylko boję się trochę odrostów... o szamponie nie myślałam, ale może faktycznie można by spróbować... pasemka to chyba dla mnie za mało ;)

Gość dfddf
zalezy....np od tego skad jestes...albo do jakiego fryzjera pojdziesz. jak z malej miesciny i do jakiejs tam pani Joli to mysle,ze 150-180. jesli w duzym miescie do salonu to od mysle,ze od 250 do....nie wiem w sumie:). ja mam tez geste,dlugie ale nie az do pasa,10 cm krotsze:)i place 240 zl w Lubinie.takie, wieksze miasto... o Wroclawiu,Krakowie albo Warszawie to juz w ogole nie chce myslec....mysle,ze 400 zl moga wyciagnac.. Place 240 zl,ale jestem naprawde zadowolona.szkoda tylko,ze odrosty pojawiaja sie tak szybko:(

Gość fiolkowe oczy
pizza to poeksperymentuj z szamponami :) ciemnych oczu zazdroszzce ...ja mam zielone moze jakis sredni braz wyprobujesz? albo jasniejsze blond pasemka na twoich ? zostaje jeszcze miedziany jesli lubisz takie ostre kolory :P ja mam teraz zlocisty braz i mi sie zajebiscie podoba :) wyglada jak ciemny braz ale w swietle sni jak blond :) dfddf-ja jestem z krakowa...400 zl to jakas suma z bajki albo salonu a la jean louis david, ja placilam 160 za farbe i cieniowanie

Gość fsfflllo jenyy
loooo jeny,czytam ze Ty z Wrocka jednak... musisz szukac jednym slowem...popytaj gdzie znajome chodza,bo SZKODA WLOSOW na eksperymenty!! idz najpierw i koncowki przytnij...farbnij sie ton,dwa jasniej lub ciemniej...i tyle... jeeeeny....ja bym swoich wlosow dzis nikomu znajomemu nie powierzyla:(...ale ja to swira mam na tym punkcie:) jak mi dwano,dawno temu fryzjerka za krotko je przyciela to ryczec zaczelam i dym jej zrobilam nieziemski:) przemysl sprawe bardzo Cie prosze...:)

Gość dfddf
ta ryczaca od wlosow to tez ja:)inny nick tylko... no ja mowilam o cenach jakie sie slyszy...do Wrocka chodza moje znajome wiec cos tam wiem...fakt,moze mowa o dobrych salonach.. i ja tez namawiam Cie na szampon...