Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pizza Girl

Fryzjer - gęste i długie włosy

Polecane posty

Gość Pizza Girl
fiołkowe oczy - to się wymieńmy :P zielone oczka są takie romantyczne, nie bluźnij kobieto ;) boję się, że po brązie nie będę widzieć różnicy... z ciemnego blondu na brąz jak przejdę, poza tym jest tyle odcieni brązu, że mnie głowa boli jak patrzę :O nie umiałabym się zdecydować... pasemek raczej nie chcę... ja nie lubię półśrodków, wszystko albo nic ;) fsfflllo jenyy - dobrze, że mnie ostrzegasz, dzięki :) bo ja nigdy jeszcze nic poważnego z włosami nie robiłam i się nie znam na skutkach, zwłaszczaa ubocznych... właśnie nie wiem gdzie w tym Wrocku mam iść... nie mam koleżanek które tam włosy robią za bardzo, wszystkie w swoich miastach robią... a ja naprawdę potrzebuję odmiany i to sporej ;) ale też bym się wściekła jakby mi ktoś moje długaśne, gęste kłaki popsuł, też bym się rozpłakała :)

Gość fiolkowe oczy
fsfflllo jenyy-pisalam o eksperymentazh z szamponami koloryzujacymi-one nie nisza wlosow poniewaz w nie nie wnikaja, tylko ''oblepiaja'' wlosy-dlatego sie wyplukuja ciemne farby tez w zasadzie nie nisza bardzo wlosow bo tylko zmieniaja strukture melaniny a nie ja wyplukuja najbardziej nisza rozjasniacze i jasne farby ale moja siostra od 10 lat farbuje i ma git wloski :) ale faktycznie trzeba uwazac z fryzjerkami bo jak powiesz ze chcesz podciac koncowki to stracisz conajmniej 10 cm :/, trzeba powiedziec ze malutko :) a ciemne oczka sa seksowne :D na kolor musisz sie zdecydowac sama :) ale moge ci doradzic w kwestii odzywek :P , jest taka maska do wlosow placenta-do kupienia w sklepie fryzjerskim..bardzo tania bo 20 zl za litr a dziala cuda na wlosy :) -jedna farba ci ich na pewno nie zniszczy ale zawsze warto dbac :) tylko jedno ostrzezenie-jak sie zacznie farbowac to ciezko przestac :D

Gość Pizza Girl
ha ha :D groźnie zabrzmiało to ostrzeżenie na koniec :P ale dzięki za porady :) kolor będę wybierać rzucając kostką, bo sama to do Bożego Narodzenia się nie zdecyduję :P niech fortuna umyśli no i pomyślę o tych szamponach :) dzięki wielkie, zmykam już lulu, dobranoc :)

Gość fsdfsdfsfsn
jestem Ewelina,ta placzaca;)ten nick to jakis glupkowaty mi sie wcisnal:) a uzywasz czasem Pizza G prostownicy?czy masz falowane wlosy?czy druty?nic nie wiadomo wiec trudno cos doradzic... co do koloru bylabym jednak za czyms neutralnym..zlotawy blond czy braz...a jak chcesz zmian to moze rudy?:) rozjasni fajnie twarz...pasuje i do bladosci i do opalonych buzi... ja np teraz mam ciemny blond(tak w skrocie:)),ale cos ten rudy mnie korci...mialam pol roku temu i ludzie na ulicy mnie zaczepiali i mowili ze b ladny kolor:).ja sie jakos nie moglam przyzwyczaic i wrocilam do blondu..tzn sam sie ten rudy wymyl...wiec zaden problem...wlosy sie nic nie zniszczyly.... o!teraz mam taki-i nawet fryzura taka...9tylko z prostownica szaleje:() http://rpjsyndicate.files.wordpress.com/2007/12/heidi-klum-stomach.jpg a mysle o jakims takim(kulawa fota raczej...) http://idolo.pl/i/galeria/137/20/s2_19593.jpg

Gość eweeeeeeeeeeeeeeeeelina
zastanow sie nad tym rudym...moze byc fajnie:)i jesien przywitac z takim kolorem to jest cos!:) ja farbuje sie we wtorek...dam znac czy wyjde ruda czy blond... w H&M sa teraz takie fajne szaliczki...zielony sobie ost kupilam(jeszcze jest niebieski i brazowy-kojarzycie?;))...mysle ze do tego rudego bedzie giiiiiiiiiiiiit:)

Gość Pizza Girl
Ewelina - włosy mam długie, gęste i proste, prawie w ogóle nie używam prostownicy, z raz, może 2 w roku, czasem ktoś mi zaplata dwa warkocze dobierane na noc, rano mam piękne kręcone kłaki, wszyscy mi mówią, że mi w nich lepiej niż w prostych... ten rudy to ciekawy pomysł, ale wszystko zależy od odcienia... których jest znowu pewnie milion :O jak często robisz odrosty? od czego to zależy? od farby? i oczywiście jak już zafarbuję to nie wrócę potem w razie czego do swojego koloru...? :O z dwóch zdjęć z linków bardziej mi się 1 kolor podoba, ale też nie wiem jak wyglądasz więc ciężko ocenić koniecznie napisz czy jesteś ruda czy blondi po fryzjerze :) czekam na odzew a szaliczek brzmi kusząco :D chyba się do H&M przejdę :P

Gość Pizza Girl
i powiedzcie mi jeszcze dziewczyny jakiej firmy szampony polecacie :) może spróbuję na początek...

Gość rwrwrwPizza
Pizza G-----jak czesto robie odrosty?wiesz...jak zaczynam wygladac na zaniedbana kure:).Swoje wlosy mam koloru mysiego,wiec sama sie domyslasz jak ciekawie wygladaja te odrosty... Jak mam rozpuszczone to tego nie widac(na dodatek mam grzywke),ale jak zwiaze w kucyk to wkurza mnie to:(... wiec farbowac musze gora co 2 miesiace... Zal mi strasznie,ze tyle kasy tam zostawiam,ale mam chociaz ten komfort,ze zawsze wyjde od nich zadowolona!...czy bedzie to rudy czy brazowy czy blond -ta dziewczyna tak dobrze juz mnie poznala,ze wie w jakim odcieniu najlepiej sie bede czula i w jakim bedzie mi najlepiej.... A z moim rudym to bylo tak,ze farbnelam sie a on sie pozniej wyplukiwal...i z rudego zmienial sie w rudawo-blond...a z czasem po prostu w blond....Wiec tylko ten blond odswiezylam...i wsio:) sama nie farbowalam juz z 10 lat wiec nic Ci nie polece... a tak w ogole to 3 dzis tematy widzialam z rudymi wlosami na kafe:) to pod wplywem tego topiku czy jak?;) a co sadzisz o tej fryzurze i kolorze H Klum?moze blondy skoro masz obawy przed rudosciami:) tylko dla mnie jak blond to z jakimis refleksami...a Ty nie chcesz pasemek...hmmm..... swoja droga,jestem ciekawa kto by Ci zrobil pasemka na takich wlosach:).W tym czasie kiedy fryzjerka zrobi Ci pasemka-obskoczylaby 3 inne klientki:).wiec mimo dluugich wlosow srednio to pewnie dla nich oplacalne;).

Gość dasddkurde
kurde!zapomnialam,ze Ci ladnie w kreconych:)wiec H Klum odpada z fryzura:) najlepiej opaske sobie zaloz na poczatek,albo inaczej sie uczesz -bedzie zmiana a mniej radykalna;)

Gość Pizza Girl
zainspirowałaś mnie tym rudym kolorem, chyba się zdecyduję ;) znalazłam ponoć dobrą fryzjerkę w moim miasteczku i jutro zadzwonię żeby dowiedzieć się co i jak... w sumie jak tak opowiadasz, że rudy Ci schodził i pojawiał się znów twój naturalny to nawet jak się rozmyślę i mi się nie spodoba to chyba bez większych strat w nierobieniu odrostów powrócę do ciemnego blondu ;) fryzura H. Klum całkiem ok, ale ja mam małą buzię i mi nie pasowałaby grzywka, przy burzy moich włosów wyglądałabym jak kuzyn Coś z rodziny Addamsów jeśli wiesz o czym mówię ;) a opaski noszę od dawna, aby widzieć gdzie idę i nie potykać się o wszystko :P bardzo lubię i te szmaciane i plastiki jutro się dowiem na kiedy da się umówić na fryzjera i zobaczymy co z tego wyniknie, może mi coś doradzi :) narazie kusi mnie miedziany :D

Gość Pizza Girl
*nie robieniu

Gość Ukla_Pata
Jaki fryzjer? z Denique?