Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dream theater

samotny wieczór...chociaż moj ukochany leży w łóżku...

Polecane posty

Gość widziały gały co obciągały
🖐️

wlasnie sie przebudzil i spytał co robi moje kochane?:) chcialam zeby bylo dzis romantycznie...czy faceci potrafia byc romantyczni..?

Gość inssssomnia
Zacznij go delikatnie .... i tu niech poniesię Cię fantazja - to zawsze się sprawdza ;)

czuje ze nie stara sie o mnie a ja chce sie czuc kobieco... romantycznie podniecająco... chce zeby zabiegał o mnie.. wiem ze mnie kocha ale mowi tez ze jest spokojny ze mna ze ni musi nic udowadniac, ze jest idealnie... a ja chce troszke szaleństwa spontanicznosci.. romantyzmu..

Gość a ty sie starasz o niego
???????????? hłe hłe :o

Gość insssomnia
My??? hmmm to trudne pytanie ;) On jest 70000 km ode mnie, a ja w przyplywie zlości i niekochania wypilam butelke wina :) Tak oto wygląda romatyczny wieczór Moja Droga - idź do Niego i pokaż na co Cię stać!!! Zaufaj mi , rano nie bedzie wiedzial czy jest w niebie !! Trzymam kciuki :)

mysle ze jak sie jest bardziej nie dostepnym tzn goni sie króliczka to w zwiazkach jest inaczej mysle ze moj wilk mnie dopadł... i moze dlatego tak jest

Gość inssssomnia
Znam ten typ, który uwielbia gonić króliczka, a kiedy go już zdobędzie .... szuka kolejnej zdobyczy.... Mam nadzieję, że znajdziesz sposob na to, żeby mogł Cię gonić i gonić!! Może wspólny wypad do SPA, albo masaż, który mu zafundujesz?? Faceci uwielbiają przebieranki, odgrywanie scenek i wszystko, co nie jest codziennoscią ;)

Gość no bo jakze inaczej
ja tez tak mam! z facetem prawie 3 lata. i czasem czuje sie jakbym byla wspolokatorka. niby wspolne mieszkanie ale to juz nie to. olewa mnie. ciagle przy komputerze. a jak ja go zagaduje to opedza sie jak od natretnej muchy. i twierdzi ze jestem rozpieszczona jedynaczka ktora wkurza sie gdy wszystko nie kreci sie wkolo niej. a mi chodzi tylko o to by czasem powiedzial cos milego... a on na to ze po co skoro wiem ze on mnie kocha to nie mowi tego w kolko powtarzac!! (ostatni raz uslyszalam "kocham cie" 2 mies temu) :(

Gość insssomnia
Może nie starasz się tak, jak wczesniej. Zaskocz go!! nawet, jeżli Tobie będzie się to wydawalo nieprzyzwoite, smieszne lub bardzo zabawne, On odbierze to na serio i będzie wniebowzięty :)

Gość insssomnia
Ja niestety - mogę tylko o tym pomarzyć :/ Ale Ty zrob coś, czego do tej pory nie próbowaliście!! Takie novum zawsze odnosi pożądany skutek ;)

Gość no bo jakze inaczej
czy to ze zyjemy ze soba jak maz z zona z 40letnim stazem znaczy ze miedzy nami zostalo juz tylko przyzwyczajenie i lepiej skonczyc ten zwiazek czy kazdy po pewnym czasie tak ma i taka jest naturalna kolej rzeczy????

ja czesto słysze ze mnie kocha, mieszkamy razem, ale maloczasu spedzamy wspolnie.. nic prawie nie robimy razem... ostatnio przelozyłnasz wspolny wypad na drinka na miasto pozna noca bo pojechał prawie 40 km za miasto do kumpla na porzegnanie bo odchodzil z pracy... 2 tyg. temu integracja w firmie..a tak cale weekendy przed kompem...

Gość insssomnia
Wlasnie w tym problem, że zagłaskanie kotka jest bardzo częste... Nie tylko facet stwierdza, że tego kroliczka już usidlił, ale dodatkowo szuka kolejnego wyzwania. Pokaż mu, że nie znał wszystkich Twoich zakamarków duszy, że nie poznał wszystkiego, co jeszcze potrafisz!! zaskocz go czymś, czego by się nie spodziewał zupełnie. Moze zabierz na sparcer z pikantnym piknikiem ( jeszcze jest odpowiednia temperatura do takich "zabiegów"), może zaproś go do wpólnego prysznica lub kąpieli - nie wiem na jakim etapie jestescie ;)

Gość insssomnia
Napisalam takiego długiego posta i ... wykasowalo go !!! Konkluzia z niego jedna: Zaskocz faceta ;)

jestesmy ze soba 1,5roku to jest milosc od pierwszego wejrzenia tego jestesmy pewni:) robimy wszytsko i sie nie ograniczamyw niczym, ostatnio włożyłam na siebie bielizne ktora mi kupił... cieszylismy sie nia razem. Było ekscytująco:)

Gość no bo jakze inaczej
a co jezeli tych wspolnych prysznicow bylo juz mnostwo? wspolnych wakacji, wypadow do lokali, masazy, filmow a mimo wszystko ciagle czuje sie kluchowato :( jakos tak nudnawo zadnego przyspieszonego bicia serca. znamy sie juz na wylot