Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znavvca

absurd sledzika na NK - nowe spojrzenie...

Polecane posty

Gość znavvca

wszedzie ludzie wypisuja jakim to trzeba byc debilem, kretynem, bezmózgiem zeby wklejac te lancuszki, ale pomimo, ze mija juz gdzies tydzien u mnie ciagle ktos wkleja kolejny lancuszek, z reguly ktos zupenie nowy, jakby dopiero pierwszy raz wlaczyl NK i zobaczyl tego sledzika i milion lancuszkow wylaczajacych sledzika.......no ale wracajac do setna u mnie na liscie ludzie ktorzy wkleili ten lancuszek uwazalem, za bardzo kumatych ludzi i teraz sam juz nie wiem co o nich myslec, dodam, ze sa to bardzo czesto ludzie wyksztalceni, ktorzy w szkolach i na studiach byli prymusami... No i teraz nie wiem czy to moze byc oznaka jakiejs inteligencji, napewno Ci ludzie nie sa obyci w necie, bo ja przez to co sie dzieje teraz na sledziku przerabialem prawie 10 lat temu na GG i mysle ze 99 procent z was zdazylo sie kiedys wklepac gdzies lancuszek (a bo to ktos nie chcial kusic losu albo z czystej ciekawosci czy wyskoczy mu filik wideo z gg albo niebieski znaczek sloneczka) a teraz sie madrzycie jacy wy kumaci i wklejacie na demotywatory jakich to maice tepych znajomych.

Gość .....ot ..co.....
moze mi ktos wytlumaczyc co to jest ten caly sledzik i do czego sluzy??

Gość sledzik jest to
zmiekczenie od sledzia, a sledz to ryba morska!

Gość u mnie to samo same tępaki NK
Śledzik, to taki jakby czat albo forum. Wpisujesz coś, a znajomi to widzą i mogą skomentować.

Gość zxzxzxzxzxz
chyba zes nie doczytal tematu

Gość WEWRTYUI
Do znavvca : mam dokłądnie tak samo.W któryms momencie nie wytrzymałam i napisąłam,ze są bezmózgami..Jeszcze mnie nie wykreślili z listy znajomych heh

Boże jak by im to przeszkadzało to by nie pisali.. idioci z tych ludzi.