Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trusski

jak mu zaszkodzic w sądzie?

Polecane posty

Gość trusski

mam 2letnie dziecko. ojciec mojej coreczki prawie w ogole sie nia nie interesuje, przyjezdza raz na tydzien jak znajdzie czas na pol godziny. ani razu nie przywiozl jej nawet czekolady ani cukierka. daje mi 400 zl tak ustalilismy przy rozstaniu. ale wczoraj doprowadzil mnie do szalu, zwyzywal, oczywiscie przez smsy, bo tak to sie nawet odezwac nie potrafi. zdecydowalam, ze ide do sadu, ale co robic?

Gość kjhjgfffgfg
zabawne, ludzie sa jak dzieci. najpierw sie kochają a potem wielkie awantury :D posikac sie mozna

Gość jkdbhkf
pffffffffff

Gość hsfkjha
Porozmawiaj z nim, udaj bezradną, cichutką i biedną. Jak nie pomoże-nie przejmuj się-DASZ RADĘ! Nie ty jedna.Pozdrawiam.

A dlaczego chcesz mu zaszkodzic? Przez te cukierki? Nie osmieszaj sie, chyba masz honor, i sama te slodycze dziecku kup :-O Wiem, o czym pisze, bo nie inaczej mi dziecko roslo, cale 20 lat, do tego bez alimentów- mam ambicje, i nie wyciagam rak, wole nimi pracowac. Do dzisiaj ja mam wszystko, a on nic. I to go, delikatnie mówiac, wqurwia niesamowicie. I to jest moja satysfakcja :-P

Gość trusski
nie chodzi mi o pieniadze, bo ja je mam. chodzi mi o to ze wczoraj poprosru doprowadzil mnie do szalu, bawil sie na weselu z jakas pannica, niejstem zazdrosna, zaczal do mnie wydzwaniac i opowiadac o niej, po czym jak sie rozlaczylam pisal mi smsy ze zaluje ze mnie poznal, ze jestem piczą jak to ujął........ zal poprostu

Skad on ma twój numer telefonu? To bym zmienila przede wszystkim, jesli nie chcialabym wysluchiwac jego tekstów o piczy ;-)

nie zaszkodzisz mu ...co najwyzej narazisz sie na smiech ktos ci dobrze radzi :) zmien nr telefonu i po klopocie ale fakt ze wydzwania do ciebie nawet pierdolac o glupotach swiadczy ze ciagle mysli o tobie :)

Gość kfjhfhfgfgff
a czy ktos ci kazal isc do lozka z dupkiem i zrobic sobie dziecko? jak sie ma mozg w dupie to tak jest. na drugi raz szanuj sie

Gość śmieszna jesteśss
hahahahahahahah!! bazienka na jakim ty świecie żyjesz??????

Gość śmieszna jesteśss
po pierwsze - do zniesławienia potrzebna jest tzw. "opinia publiczna" a jak wpływasz na opinię publ. wysyłając do kogoś sms o NIM???? nękanie?????? niby kiedy???? ustalenie alimentów?? niby po co??? myślisz, że miałaby wiecej niż te 400 zł??? kontrola widzeń to w ogóle jakiś absurd... co ty jeszcze dziewczyno wymyślisz?? znasz sie na prawie jak ślepy na kolorach :-O

Gość spartakus
co nagle to po diable.1-napewno mysli o tobie,skoro jest gdzies z inna,a pisze do ciebie zamiast sie dobrze bawic..w sadzie to sie nie gada jak na forum,ale mysle,ze o alimenty powinnas podac,znam przypadki ze facet nie pracuje,a placic ma...nie rob szopek,bo on wykreci kota ogonem,i to ty sie osmieszysz...powiedza ze jestes niezrownowazona,nie masz klasy....jak sie wkurwi,to zacznie cie straszyc ze dziecko zabierze-dyplomatycznie kobito!2.ale na obelgi sobie nie pozwalaj,chodz pomysl-ludzie tak se ublizaja,...picza to mala bania w stosunku do tego jak ojcowie molestuja dzieci,od kurew zwa etc...poukladaj sobie to w glowie...najpierw.