Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olinkowa mama 123

Kosmetyki Skarb Matki - warte uwagi?

Polecane posty

Gość gość
Ja mam pomadkę z tej firmy. Malinową. Jest mega!Na wizażu czytałam o niej i myślałam, że będzie to śmierdzieć wazeliną jak inne białe pomadki. Mile zaskoczona byłam. W planach mamy w przedszkolu u mojej Miśki kupić takie pomadki na dzien dziecka. Szukam właśnie tanich aptek ale myślę czy by do producenta nie napisać. Miał ktoś z nimi już kontakt? Jest jakaś szansa na tańsze pomadki? Dzieci jest 15.

Gość MJAsia
Napisz jak poskutkuje:)

Gość gość
my używaliśmy olejuszki, polecono nam i lipa. Najlepsze na ciemieniuchę jest SVR , ale drogie- 53 zł i mustela -szampon w piance- ok 40 zł. To pomogło :)

Gość gość
Olejuszka to lipa? dziwne, bo wszystkie osoby , które znam i ją stosowały sobie chwalą. Może zle stosowałaś? Ja dostałam od położnej próbkę olejuszki w takim słoiczku i po 2 razach zeszła. Tyle,ze u nas to nie była zaawansowana ciemieniucha. Ale mojej szwagierce ułatwiła pozbycia sie ciemieniuchy u córki. Tydzień zeszło ale udało się. Ważne jest by założyć dziecku czapeczkę po nałożeniu na główkę olejuszki. Ciepło wspomaga jej działanie. To mi podpowiedziała położna.

Gość gość
Nie ma chyba środka na ciemieniuchę , który by po pierwszym razie podziałał. Jak ktos tak mówi to ja mu nie wierze! Skoro Olejuszka nie dała rady po dłuższym stosowaniu, to może ciemieniucha była bardzo zaawansowana lub pojawiły sie stany zapalne.W tedy to juz tylko lekarz! ja na wąlsna rękę nie bawiła bym sie w zmiany maści i płynów.

Gość gość
Ma ktoś ta pomadkę z guma balonową? Dobra będzie dla 2 latka?

Gość gość
pomadka jest u nich od 12 miesiecy. Dwa latka to wiecej niz rok:) Czyli mozna śmiało. Ja mam i używam wlasnie w taka pogodę jak dzis.Słonce, pić sie chce a zarazem wiatr co wysusza usta. Ja strasznie jem szminki i ta pomadka mimo to utrzymuje sie na ustach. Tyle, że nalezy uważać, bo jest gruba i mozna sobie usta powiększyć:)

Gość gość
Byłyście na targach rodzinnych w Warszawie?Ja dostałam tam próbki Skarbu matki. Płyn do kąpieli z oliwką. Wypróbowałam i muszę powiedzieć,ze ciekawe te kosmetyki.

Gość Alaacc
Ja ten płyn tez dostałam i kupiłam w aptece. Teraz korzystam jak jestem na basenie. Świetna sprawa.

Gość Seletta
Gdzie kupie najtaniej emulinke?

Gość gość
Gdzie w Kielcach kupie?

Gość Buuuniaa
A ja byłam w Ck na prezentacji:) Przedstawicielka od nich mówiła,ze w Aptekach , które są wykazie u nich na stronie. Tam szukaj.

Gość gość
ale wszystkie apteki tam są? mnie interesuje ta Na Bocianku.

Gość Buuuniaa
tam nie wiem ale na Pocieszki widziałam,ze jest.

Gość gość
Hildegard Braukmann ma kilka dobrych kosmetyków dla mam. Żel do masażu HB np. polecam. Robi dużą różnicę - chodzi głównie o wyeliminowanie ryzyka pojawienia się rozstępów po ciąży. Ale ogólnie w przypadku kosmetyków dla mam jakość jest najważniejsza. Byle czym efektów nie uzyskacie.