Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunku włosy

ratunku włosy!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ratunku włosy

Ratunku nie wiem co mam teraz zrobić:( Miałam duze odrosty takie sredni blond,na reszcie wlosow wyblakłe pasemka tez w mniej wiecej takim kolorze sredni blond i bardzo jasny blond.No i zafarbowalam wlosy na bardzo jasny blond i odrosty sie bardzo odrozniaja,takie sa zoltawe w porownaniu do reszty wlosow(reszta wlosow ok).I teraz jest tragedia,polowe glowy od skory mam inny odcien,jestem zalamana:( A nie moge teraz tak szybko znowu polozyc farby bo mam bardzo slabe i cienkie wlosy,nie wiem bede musiala pojsc do fryzjera ale wlosy mi wypadna (a i tak mam z nimi problem).Wiem glupia jestem,ale kiedys juz zrobilam podobnie i nie wygladalo to tak zle(tylko wtedy farbowalam inna farba i kolorem).Pomozcie!! Jestem zalamana:(((

Gość nic nie poradzicie
po ilu dniach od farbowania mozna znowu farbowac?? nikt nigdy nie mial takiego problemu??

Odczekaj chociaz tydzien od farbowania i po prostu rozjasnij odrosty, jak bedize taka koneicznosc to znow odczekaj z tydzien i poloz znow farbe az z zoltych zrobia sie blond. Ja tak robie, mam swoje bardzo ciemne wlosy i jak farbuje pasemka to za piewrszym razem wychodza mi zolte, dopiero za drugiem, trzecim razem uzyskuje platynowy blond.

Gość ratunku włosy
tylko nie wiem jaka farbe teraz kupic,zeby znowu nie bylo zle... moze jednak lepiej pojsc z tym do fryzjera????bedzie wiedzial co robic?

Wiesz co? Ja słyszałam o takiej farbie blond, która nie niszczy włosów. Znaczy to działa podobnie jak szamponetka tylko się tak szybko nie spłucze ia ponadto odżywia włosy. Mogę się zapytać koleżanki gdzie można ją dostać i jak się nazywa, ale to wieczorem.

Gość zołza 22
kup w salonie fryzjerskim lub hurtowni kosmetycznej szampon z joanny jest go duzo to na bardzo dlugo starczy. ma on fioletowy kolor i neutralizuje zolte odcienie blondu po paru myciach wlosy stana sie platynowe srebrzyscie blyszczace. polecam go bo gdy mialam pasemka i na odrostach wychodzily zolte to on to super neutralizowal.

Gość Ratunku włosy
takze tego 2>>> to jakbys mogla to dowiedz sie bede Ci wdzieczna zołza22 ja mam taką płukankę właśnie, tylko obawiam się,że jak odrosty się zrobią bardziej platynowe to znowu reszta juz platynowych wlosow bedzie fioletowa? ale sprobuje. normalnie sie zalamalam,gdybym tak dlugo nie czekala z tym farbowaniem to przynajmiej male odrosty by byly i nie rzucaloby sie to tak w oczy a ja mam odrosty 4 centymetrowe:( ale ja jestem glupia:( nigdy wiecej pasemek!

Gość Ratunku włosy
A co możecie poradzić na mocno elepktryzujące się włosy zawsze po farbowaniu?? (np.jakas maska,ktora silnie nawilzy,ale nie obciaza,do wlosow cienkich,deliktanych i zniszczonych)??????