Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulka_88

Dziwne rzeczy Prosze Pomóżcie!

Polecane posty

Gość Paulka_88

witam kobietki od ostatniego okresu mam codziennie plamienia taka gesta krwista wydzielina nie jest tego duzo raz dziennie ale plami bielizne, nic mnie nie boli tabletek anty niebiore juz ponad rok , wpółzyje ale tylko z zabezpieczeniem, wkrótce kolejny okres a to nie ustaje, wczesniej tak niemiałam, to juz ok 2 tygodni, niewiem czy leciec do ginekologa z tym czy moze to normalne? Dodam jeszcze ,że ostatni okres miałam za granicą byłam w chorwacji i przyszedł nawet troszke wczeniej a nastepny przewidywany za tydzien, juz mam anwet mysli ze moze w ciazy jestem albo cos bo troche za granica przytylam tak z 3 kg :| Co myslicie?

Gość dgrsthgrt
Raju,nie rozumiem takich głupich kobiet jak Ty.Zyjesz w X w czy co. Do lekarza idź,a nie pytaj na forum.Kazdy organizm jest inny i nawet jak ktos moze miec podobne objawy to całkiem prawdopodobne,ze to co innego.

Gość Paulka_pro
jejku pytam tylko moze akurat ktos mial podobne objwy a do lekarza nrazie niemoge isc skonczył mi sie urlop a L4 jak wezme to mnie szefowa zwolni już z jedną tak ostanio zrobiła, nie kazdy ma tyle czasu co Ty by latac ze wszytkim do lekarza mam tylko niedziele wolne a lekarze w niedziele niebardzo przyjmuja..

Gość chyba żartujesz
że ciągłe plamienia są normalne! po południu też nie możesz? znam lekarza który do 23 przyjmuje więc jakoś w to nie wierzę

Gość Paulka_pro
Pracuje po 12 h mieszkam w małym miescie niema takich wypasów a niestac mnie zeby 200 zł płacic za prywatnego lekarza, bo tyle kasuje za wizyte jedynie od ciezarnych bierze mniej 150zł