Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sympatic69

Plastiki-co myślicie?

Polecane posty

Gość Sympatic69

Co myślicie kiedy na ulicy widzicie dziewczynę typu plastik-barbie? Proszę o szczerą odp także chłopców ;)

Gość bzzzzzzzzz
myślimy czy one myślą ;)

Gość bzzzzzzzzz
a tak serio to ,,plastik,, jest dziwnym tworem XXI wieku, a dla niektórych lasek sposobem na życie.

Gość sympatic69
ja nie mam nic do takich dziewczyn jeśli są sobą i w środeczku są normalne ;) wygląd mi nie przeszkadza...ale jeśli udają księżniczki i słodkie idiotki - tego nie trawie

nie czepiam się wyglądu i wcale mnie nie obchodzi, jednak czasem (no dobra, najczęściej) takie różowe kurewki nie są zbyt... wartościowe? Czasem oceniam ludzi po wylądzie, nie takich sympatycznych zwykłych ludzi tylko takie właśnie barbie, trudno tego nie robić zwłaszcza obserwując ich zachowanie.

Gość bzzzzzzzzz
nie przeszkadzają mi takie laski. niektóre są nawet bardzo ładne, ale nie lubie jak jest w tym za dużo doczepianych pasemek, perełek na tipsach, sztucznych rzęs itp gadżetów (wiadomo że każda tego typu panna stosuje te triki ale w tym też można przesadzić) i potem zawsze współczuję facetowi który na taką trafi i obudzi się obok niej rano, a ona bez rzęs (już nie ten sam ponętny wzrok), bez włosów (gdzie się podziały te blond pasma do samej dupy) i podrapany do krwi od nie tyle ostrego seksu co za długich tipsów.. widok takiego kolesia.... bezcenny ;)