Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papieros

pomoc z jezyka angielskiego

Polecane posty

Gość papieros

Witam.. Potrzebuje pomocy osoby która dosyc dobrze zna jezyk angielski.. Sa to trzy tematy które ponizej prezentuje.. Oraz z góry bardzo dziekuje za pomoc... Wspólnie z grupą znajomych z Australi organizujesz zabawe sylwestrową : -odrzuć propozycje kolezanki zeby impreze zorganizowac u Ciebie w domu , podaj argumenty. -zasugeruj zabawe w pobliskiej restauracji -wyraz nadzieje ze wszyscy bedą sie dobrze bawic Podczas wycieczki pod Lublinie zgubiłas plecak po powrocie do domu opowiadasz o tym zdarzeniu kuzynce z Angli: -co sie wydarzyło -co postanowiłas zrobić -czy udało ci sie odnaleśc plecak Znajoma z Angli chciała by odwiedzic sklep w którym pracujesz: -powiedz w jakich godzinach jest otwarty -poinformuj jak dobtrzec na miejsce -upewnij sie czy wszystko zrozumiała

takie rzeczy przydadza ci sie na maturze wiec dobrze by bylo gdybys sam zrobil to zadanie 🖐️

Gość a może napisz sama/sam i daj
do sprawdzenia :O

Gość papieros
Własnie chodzi o to iz nie jest to moje.. Ja skonczyłem szkole juz kilka lat temu.. Wiem ze to niezbyt moralne ale i tak was bardzo prosze o to