papugapolly 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 mam pytanie- czy kto juz probowal? ja jeszcze nie zamierzam, ale za jakis czas bore pod uwage taka ewentualnosc. jakie sa za i przeciw? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Korzynkowa Napisano Marzec 14, 2010 Za - wygładza twarz, upiększa, mistrzowsko działa na zmarszczki mimiczne. Widzialas Nicole Kidman? No wlasnie - botox. Przeciw - nie można go robić "za wcześnie" Ale najlepiej jak zadasz te pytania specjaliście. Jesli jestes z Wawy to polecam Ci gabinet esmediwua, wstrzykują botox już od kilkunastu lat więc znają się na robocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szatyneczka_8787 Napisano Czerwiec 7, 2010 Zdecydowanie za ;-) ja mam 23 lata i już miałam botox ze względu na zmarszczki mimiczne na czole. Zabieg trwał może 5 minut plus wywiad i konsultacja, jest małobolesny (bardziej boli epilacja brwi). U mnie efekt był natychmiastowy, chociaż wiem, że u niektórych jest to okres tygodnia. A poza tym na zabiegi PRZECIWzmarszczoke nigdy nie jest za wczesnie. Dzięki zapobieganiu powstania zmarszczek nie mamy potem problemu z ich usunięciem. Jak teraz zadbamy o piękną skórę, to potem nie będziemy musiały iść pod skalpel, a dla Pań zaniedbanych w wieku 40-50 zostanie tylko skalpel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brunet_81 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 Szatyneczka_8787 Zdecydowanie za ja mam 23 lata i już miałam botox ze względu na zmarszczki mimiczne na czole. botox jest rakotwórczy :o co jak będziesz mieć 40 lat? twarz cała w zmarszczkach i uzależniona od botoxu :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaśka443 Napisano Maj 1, 2019 Ja mam zamiar zrobić sobie botox, niestety mimo stosunkowo młodego wieku mam bardzo widoczne zmarszczki mimiczne, dodaje mi to niepotrzebnie lat. Koleżanka poleciła mi Klinikę Sfera i doktora Migałę, który tam przyjmuje. Mam zamiar iść do niego na konsultację i podpytać o ten zabieg, albo od razu wykonać. U tej znajomej efekty zabiegu super, też bym takie chciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malwina Napisano Grudzień 30, 2019 Też miałam problem ze zmarszczkami mimicznymi. Pomogła mi Pani doktor Renata Budzicz. Byłam na konsultacjach, następnie na zabiegu botoxu. Czuje się świetnie, wyglądam o wiele lepiej. Efekt był widoczny od razu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anna Napisano Styczeń 6, 2020 Miałam problem ze zmarszczkami mimicznymi. Problem znikł po zastosowaniu botoxu. Zgłosiłam się do Pani Hiacynty Kwiatkowskiej. To ona mi pomogła, dzięki zabiegowi poprawił się nie tylko mój wygląd ale również samopoczucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidka87 0 Napisano Luty 29, 2020 Ja mogę polecić dra Rosińskiego z Aestetic Clinic w Poznaniu. Robiłam u niego zabieg botoxu i efekty są naprawdę super Myślę, że w takich zabiegach najbardziej istotny jest właśnie doświadczony i kompetentny lekarz, to jest gwarancja zadowolenia z efektów zabiegu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bashaa87 0 Napisano Marzec 1, 2020 Ja robiłam botox w Klinice Sfera u dra Migały, mogę śmiało polecić. Osobiście z efektów zabiegu jestem bardzo zadowolona Czoło mam gładkie, dużo mnie to odmłodziło Czuję się dużo atrakcyjniej po takim zabiegu. Moim zdaniem warto korzystać z zabiegów medycyny estetycznej, ale pod okiem doświadczonego lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marhar 0 Napisano Styczeń 14, 2021 (edytowany) Dodam że ja tam robiłam i jestem zadowolona. Edytowano Styczeń 14, 2021 przez marhar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach