Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enchantedface

Jak zachecic niesmiala do spotkania ?

Polecane posty

Gość Enchantedface

No wlasnie to jest dopiero pytanie. Wydaje sie byc wartosciowa dziewczyna nie pije, nie pali, praktycznie nie przeklina, dobrze sie uczy, ma swoje zainteresowania lecz jest jedno ale..... jest dosc skryta osoba. Calkiem fajnie nam sie gada smsy / gg. Dziewczyna wyraznie wykazuje zainteresowanie. Taka sytuacja ma juz miejsce od ok. 3,5 tygodnia, ale ja juz chcialbym isc na przod. Proponowalem spotkanie, ale ona sie wykreca, ona tez juz raz zaproponowala, ale potem jej telefon milczal. Moim zdaniem poprostu boi sie, ze pojdzie cos nie tak tylko glowie sie jak ja sklonic na chociazby maly spacer. Dodam, ze ona ma 18, a ja 19 lat.

Gość Enchantedface
Bring Up My Post.

Gość Belfeder
Zacznij ja olewac to sama zacznie sie bardziej starac. Jak tak zrobilem i zadzialalo :D

Gość dziewczyna włóczykija
daj jej czas.

Gość Gosia291
Moim zdaniem musisz byc poprostu cierpliwy co do niej poniewaz potrzeba jej troche czasu az sie otworzy.

Gość PiesekLeszek
Ja bym ja w tylek kopnal.

Gość Enchantedface
@PiesekLeszek No coz ja tu szukam rady, a nie pytam sie co ty bys zrobil ....

Gość chodząca nieśmiałość
ja mam podobny problem, tylko, że odwrotnie. Bardzo podoba mi się nieśmiały mężczyzna i czuję, że ja tez nie jestem mu obojętna. Spotkaliśmy się dwa razy (ale zawsze był pretekst w postaci jakiegoś "interesu"), zawsze z mojej inicjatywy i było genialnie!! Nie mogliśmy się rozstać! Teraz czekam na jego ruch i cisza.. :( Czy znowu to ja mam kombinować?

Gość Enchantedface
@ Up No wiesz ten facet moze myslec podobnie jak ty miec watpliwosci i zbyt malo odwagi by sie samemu odezwac. Masz przynajmniej latwiej odemnie xD Raz ja odprowadzalem do domu i jej siostre i prawda taka, ze nie byla zbyt wylewna tylko sie ladnie usmiechala : P

Gość Enchantedface
Może wpływ na jej zachowanie ma to, że dalej bawię się klockami Lego i strzelam z jej stanika? Może ona potrzebuje prawdziwego mężczyzny i niepotrzebnie zawracam jej głowę?

Gość Enchantedface
@up Marna prowokacja