Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna 24

problemy z owulacją?

Polecane posty

Gość taka jedna 24

co to znaczy.....od kilku dni śluz w miarę płodny, raz lepszy raz gorszy, ale temperatura mierzona rano zaraz po przebudzeniu cały czas na tym samym niskim poziomie, dodam że jest to 20 dzień cyklu, czy może być kilka 'podejśc' do owu a jednak owu nie wystąpić?

Gość taka jedna 24

Gość taka jedna 24
niech ktoś coś odpisze

Gość moze tak byc

Gość upppppppppppppppppppp

Gość ginekolokkkk
ciekawe... sa rózne opinie

Gość taka jedna 24
no hmm wiem że może co drugi na przykład, ale bardziej interesuje mnie ta obecność płodnego śluzu a jednak brak skoku temperatury jak to jest??

Gość taka jedna 24
aha i jeszcze np czy owulka może się zatrzymać z powodu stresu i na jak długo?

Gość musisz uważać z seksem
bo prawdopodobnie możesz mieć cykl bezowulacyjny, albo owulacja wystąpi później. jeśli to pierwsze to pamiętaj że w przyszłym cyklu może wystąpić owulacja bardzo szybko (6 - 10 dzień) a dni płodne mogą się zacząć w czasie okresu, a jesli to to drugie to okres też się prawdopodobnie spóźni.

acha i w tej sytuacji jak to cykl bezowulacyjny to sluz płodny może występować do końca cyklu, bo poziom estrogenów może sie utrzymać a temperatura nie skoczy.

Gość taka jedna 24
wyglądałoby na to że to mój drugi cykl bezowulacyjny pod rząd najpierw sucho, poźniej śluz bialy niepłodny, później płodny wszystko wskazuje na to że będzie owu a tu temperaturka nic a nic i tak już drugi cykl nie staram sie o dziecko tylko tak się zastanawiam co jest z tym grane, ostatnio miałam trochę stresu może to przez to

a brałas hormony w ciągu ostatniego roku? Słyszałam że moga długo zalegac w organizmie i czasem jeszcze zadziałać.

Gość taka jedna 24
nie, nie brałam hormonów miałam tylko na serio baaardzo stresującą sytuację, ogólnie mam nerwicę i jestem kłębkiem nerwów, coś mi świta że to moze być powód przecież to jest wszystko tam 'delikatne':)

Gość smutny_motylek
Ja staram się o dziecko od ok 2 lat... zrobilam badania okazalo sie ze mam problem z owulacją...biorę clostylbegyt i duphaston...robię testy owulacyjne...i powiem że już mam dość...tracę nadzieje....wczesniej bralam tabletki antykoncepcyjne...żałuję teraz bardzo:(

Stres duzo wyjaśnia. Może to być od tego. Jesli twój wiek to 24 lata to raczej przez ten stres. U starszych kobiet po 30- tce to takie cykle sie mogą pojawiać kilka razy do roku.

Gość hehe jestem starszą
bo aż 31-letnią kobietą;):D

Nie twierdze że jest jakas bariera że 30 lat ale tak czytałam, że już płodność nie ta sama w pewnym wieku.