Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika j

Czy jest jakaś szansa aby obudzić w nim uczucia??

Polecane posty

Gość marika j

Poznałam faceta na studiach... Dla mnie jest wyjątkowy. Jest bardzo inteligentny, zabawny, intrygujący, fascynujący i tajemniczy. Oczarował mnie. Kiedyś ujawniłam przed nim swoje uczucia. Jego bardzo to ucieszyło, jednak podkreślił od razu ze nie szuka zwiazku, a jedyne co moze się między nami wydarzyć to seks. Po jakichś trzech miesiącach podchodów poszliśmy do łóżka. Dla mnie było to coś wyjątkowego - mój pierwszy raz. Jednak on zaczął zachowywać się tak, jakby miał mnie kompletnie gdzieś. Im bardziej ja okazywałam mu swoje zainteresowanie i uczucia, tym bardziej on się odsuwał i mnie ranił. Na poczatku czerwca okłamał mnie, że od jakichś trzech tygodni ma dziewczynę, ze pomomo że chciał być sam poznał ją i wszystko się zmnieniło i że w takim wypadku lepiej będzie jak przestaniemy sie kontaktować. Jakiś czas temu odezwał się do mnie i powiedział, że jego dziewczyna uciekła z innym i znów zaproponował mi seks. Ja na jego propozycje zareagowałam pozytywnie, bo chciałam go zaintrygować, zobaczyć co dalej z tego wyniknie... Mieszkamy w zupełnie innych miastach więc póki co się nie widujemy. Jednak już niedługo znów spotkamy sie na uczelni... Nie wiem jak bedą wyglądały nasze kontakty. A mnie bardziej niż na seksie, zależy na jego uczuciach... Czy istnieje jakiś sposób i szansa, aby facet który chce być sam i kocha wolność mnie pokochał?!Jak mam się w stosunku do niego zachowywać, co robić? Póki co twierdzę, że nic już do niego nie czuję, bo gdyby było inaczej, znów zaczałby sie odsuwać. Zależy mi na Waszych opiniach i poradach...

Gość aldona z peknietego....
NIE ma

Gość mofo
dajac mu doopy dla jego widzimisie kiedy on chce na pewno go zainteresujesz :O

Gość to klasyczny przykład
POPAPRAŃCA. Choroba jest nieuleczalna, więc kopnij go w doopę, zanim zrobi z ciebie emocjonalnego wraka 🖐️

Gość marika j
Miałam nadzieję, że ktoś powie że istnieje choć cień nadziei. Ja wierzę, że gdzieś głęboko w sercu on potrzebuje uczuć, ciepła... tej drugiej osoby... Nie jestem pewna na 100% ale wydaje mi się, że został kiedyś bardzo zraniony. I że po prostu postanowił teraz ubrać się w taką skorupę twardziela. A ja po prostu chciałabym ją z niego zedrzeć...

Gość marika j
z mazowieckiego. A czy to ma jakieś znaczenie?

wiec tak facet chce o bylej zapomniec spotykajac sie z Toba, musisz mu odmowic pojscia z nim do lozka. On Cie tylko wykorzystuje

Gość t-k-maxx
nie, nie mogę tego czytać :) zajebista jesteś, laska... nie ma co.. proszę zacznij sie szanować. Chyba dalej jesteś na etapie Harlequinów, zimny drań, zraniony przez kobiete... Piękna i Bestia- zakocha się, zmieni go uczucie .... bla bla bla , Rzygać sie chce...

pomysl, on cie wogole nie szanuje, gdyby cie szanowal to nie proponowal by ci seksu. jak bedziesz sie zgadzala na seks z nim to nigdy nie zyskasz u niego szacunku. jak nie przyjmujesz do wiadomosci tego co tu piszemy to juz wiecej nie pisz, bo my wszyscy tu mamy racje! A ty swoje!

Gość dziewczyno zastanów się
Marika, wiem, że oczekujesz nadzei i słowa otuchy, że on rzeczywiście się zmieni i że jest w stanie cię pokochać. Być może nawet jest, ale mała na to szansa. wiem, bo sama to przeżyłam, i teraz od paru tygodni się leczę z tego popaprańca. Na szczęscie już jest lepiej . Jeśli mogę ci coś poradzić, to nie brnij w to. On pewnie ma cię gdzieś, ale jak mu się zachce seksu, to wie, że ma do kogo zadzwonić. Z drgiej strony jednak powiedział, że nic ci nie może obiecać, więc teoretycznie nie możesz mieć do niego żadnych pretensji. Mój wiedział, że darzę go uczuciem, a mimo to mnie olał. Usprawiedliwiałam go, że taki biedny, że pokrzywdzony, że chce być sam, ale mnie też potrzebuje. G... prawda. Potrzebował odprężenia i dostawał je. Za darmo.

Gość marika j
Moja Droga Przedmówczyni.... masz chyba wiele racji.... przemyślę to.

Gość marika j
karo8787, jesteś meżczyzną czy kobietą?