Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bylo niesamowicie

Totalne podniecenie! I zdrada

Polecane posty

Gość bylo niesamowicie

Zdradziłam mojego narzeczonego. Jaka byłam głupia. Jednak tej nocy nie zapomnę d końca życia. Było to po imprezie. Poszłam z koleżankami i ich chłopakami. Mój narzeczony nie mógł się wyrwać (nocna zmiana). Ja prowadziłam samochód więc nie piłam -WSZYSTKO NA TRZEŹWO. Poznałam na dyskotece chłopaka, on również był trzeźwy. Błagał, żebym go podwiozła, a że był super pociągający i przystojny więc się zgodziłam. I obiecałam znajomym, że po nich wrócę. Nie wróciłam. Chłopak w samochodzie zaczął mnie gładzić po nogach, podnieciłam się. Zaprosił mnie do domu. Głupia poszłam. A potem seks... jaki cudowny. Jeszcze nigdy czegoś takiego nie przeżyłam. Czułam jego erekcję na swoich udach, potem muskał mnie żołędziem po wargach sromowych -OBŁĘD! Powiem szczerze, że nie żałuję tej nocy, ale czuję się fatalnie w stosunku do narzeczonego;/

Gość ktos.s
prowokacja

Gość dsfgdsfsd
yyyy co to jest żołędż?

Gość trehgtrhg
mozesz byc kurwa z siebie dumna, teraz musze sie pomasturbować!!! :(

Gość layla21
to co mezczyzna ma na penisie to ŻOŁĄDŹ, ale Ciebie moglo muskac żołędziem, w końcu jesien na dworze mamy. dobrze ze nie kasztanem.

Gość zdzirka orencz
:D 8/10 :classic_cool:

Gość zdzirka orencz
ee, PS, nie znasz sie, kawalek o udach byl zajebisty:classic_cool::D

Gość pompejeeee
a przebadałaś się już na HIV, HPV, i wszystkie odmiany wirusowego zapalenia wątroby, że już nie wspomnę o kile, rzeżączce i opryszczce? :P

Gość mojkawalek
było Ci dobrze i chcesz się pochwalić całemu światu czy czekasz aż Cię zbesztają

Gość bylo niesamowicie
ale z was debile to odmieńcie mi przez przypadki żołądź? Narzędnik ( z kim? z czym?) z żołĄdziem kurwa? oczywiste jest że Ą się zamienia w Ę ;/