Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski ryjek

ogolone ptaszysko

Polecane posty

Gość kzom
hmmm jakie jeszcze?;)

Gość kzom
Gibkie-muszą pewnie być"rozciagliwe?"

Gość kzom
Czyli zwiewnie, delikatnie kołysząc biodrami, iść wyprostowane przed siebie rozsiewając wokół siebie sexapill?;)

tak ;) ma poprawiać sobie włosy , smyrać się po szyi , zaciskać uda , bawić łańcuszkiem , zagryzać wargi i patrzyć na mnie nie na bok .

Gość kzom
Ma rozpalić zmysły i sprawić drżenie Twoich rąk, doprowadzić do szybszego oddechu na samą myśl o tym ,co kryje się pod aksamitną bluzeczką;)...Twoje ptaszysko będzie wariowało w ubranku i będzie stawało się coraz to "potężniejsze"...ehhh te Mysie

nie będę ukrwał że jest inaczej :) wszystkie drogi , rozmowy , flirty , dążą ku jednemu spotkaniu się orła z myszką ;) jeśli ktoś myśli że jest inaczej współczuję mu ;) co nie znaczy że czerpanie radości z pozostałych składowych życia nie daje mi satysfakcji ;)

Gość kzom
Ten,kto myśli inaczej jest"chory";) Flirtujemy właśnie po to by" myszka znalazła się w norce".to wg mnie normalna kolej rzeczy...co nie znaczy,że ORZEŁ nie daje rady;) najzwyczajniej w świecie flirt jest pociągający jak nic innego;)

właśnie tak :) nie rozumiem np tych którzy całe noce grają w jakieś niezrozumiałe gry komputerowe jak można sobie poflirtować z nieznajomą kobietą żywą istotą doskonałą w swej nieprzewidywalności ;)

Gość kzom
Może grają w internetowe flirty;) Rumaku dobrze mi z Tobą;)ale jutro ciężki dzień:(więc przytule już Morfeusza do snu a do flirtowania bardziej konkretnego(uwiodę Cię;))myślę,że powrócimy o ile sobie Tego życzysz;) DobranocRumaku śnij o ...mnie(napisze nieskromnie)

Gość kzom
Dzień dobry Rumaku ;) Ciężki dzień się zapowiada urwanie d... z papierzyskami i moim WSPANIAŁYM CUDOWNYM SZEFEM;) Dziś chyba nici z uwodzenia,ale...co się odwlecze to z podwójną siłą uderzy;) Jak tam sny?

dzień dobry :) sny - a , dziękuję ;) obudziłem się ze zwartym oskubańcem ale chłopak się rozgląda dookoła a tu żadnej myszki do schrupania więc uszy mu klapły jak misiowi co go dzieci lubią i tyle w temacie ;) ;) pracuj i szanuj szefa swego bo możesz mieć ...szefową ;)

Na temat topiku---> Jestem za depilacją okolic pach i flusia z jajkami ;] nie mówię tu o goleniu klatki piersiowej bo to już zależy od danego faceta, ja klatę zostawiam ale jajka, koło flusia i pachy depiluję, nie ma innej opcji :)

Gość kzom
Nie no jeszcze mi tylko szefowej potrzeba:D Witam wieczorową porą Rumaka.

Gość kzom
Witaj Rumaku :) Wczoraj niestety papiery mnie przygniotły:(chyba pora się stamtąd ewakuować:D Mój Orzełek przyleci dopiero za tydzień-no i jak ja przeżyję bez tego ptaszyska:) A jak tam wieczór u Rumaka?ogolony miał co robiż,czy samotnikiem znów został?

witam :) samotnikiem :( no cóż , moja Myszka chyba już myśli o innym ptaszku bo mnie zbywa , trzeba będzie zajrzeć w inne norki bo ile można być niebieskim ptakiem ;)

Gość kzom
zbywa? a to niedobra,jak może zbywać Takiego Rumaka;)

Gość kzom
Ja też lubię jesień-taki spokój, cisza i tyle barw dookoła(tylko ślepi widzą szarość) Wyskoczyłeś już z łóżeczka?

Myszki zrobiły się coś ostatnio rozbestwione ;) myślą że na pstryknięcie mogą mieć każdego rumaka :) mogą mieć - ale każdego ptaszka - nie Rumaka ;) a to znacząca różnica ! wskakuję pod - papiery ;) ale bedę wyglądał spod nich czasem ;)

Gość kzom
Ehh te niesforne Myszunie;) Szkoda,że już pod papiery znika Rumak-a ja tu wpadłam żeby troche uprzyjemnić wstawanie, posmerać jeszcze plecki;)pogilgotać to i owo i na koniec...nie, nie zdradze co bym zrobiła na koniec;) Miłego dnia i ja popracuje;)

Gość kzom
Kiedyś może uda się dokończyć;)