Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaarrolinaa

Same roblemy z tymi factami!

Polecane posty

Gość kaarrolinaa

Często mam wrażenie że jakbym nie zaczeła chodzić z moim chłopakiem to była bym szczęślwsza.Czasami to już nie wiem czy ja jestem taka zła że nam sie pieprzy czy on.

Gość bbbbbbalbbbbina
otórz to ! Tez jestem zdania ,ze z facetami są tylko problemy..

Gość lalineczka
to nie tkwij w związku w którym jesteś nieszczęśliwa, w czym problem? Ale najpierw dobrze się zastanów, mo możesz póżniej żałować.

Gość kaarrolinaa
to tylko sie tak łatwo mówi,że jak jest żle to go zostaw,ale ja jestem z nim pona d3 lata,nie mam siły na to żeeby zerwać.nie mam sie nawet komu wygadać za bardzo,ale z tym moim chłopakiem to czasami jest bardzo cięzko się dogadać

Gość lalineczka
Długośc związku nie ma znaczenia. Jest ci żle-odchodzisz. Czego się boisz? Przecież podobno będziesz szczęśliwsza? Sama sobie przeczysz...sama nie wiesz czego chcesz... I pamiętaj: nie można w życiu mieć wszystkiego, każdy ma wady:ty też. Grunt to umieć ze sobą rozmawiać;)

Gość 123milka
mam to samo. a jestem z nim całe 5 lat. chwilami mam już dość. dziś mam właśnie taki dzień, że po prostu bym go rozszarpała gołymi rękami. potrafi tak mnie wkurzyć, że nie daję sama ze sobą rady. już się z nim rozstawałam, ale cóż z tego, jak nie umieliśmy bez siebie wytrzymać. chociaż miałam też taki dzień podczas tego rozstania, że czułam taką jakąś swobodę, nie wiem jak to nazwać. kurde sama nie wiem co robić:(