Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrekkkkkkkkkk

Co można robić z piersiami kobiety ???

Polecane posty

Gość gabrysia w killerze smażyła
sobie cycki

Co można zrobić ? Dobre pytanie, ja je uwielbiam masować ( z racji wykonywanego niemalże zawodu ) z tym że, żeby masaż był skuteczny należy sporo uwagi poświęcić miejscom dookoła biustu. Mowa o tych częściach gdzie uciska stanik, czyli lekko pod piersiami, wzdłuż dekoltu tam gdzie ramiączka oraz delikatnie oba boki. Zrelaksowane piersi to pyszne piersi! Potem nic tylko się brać za nie, osobiście uwielbiam je całować ( jeśli już jesteśmy po ) albo nadgryzać ( ktoś pisał że bez zębów, ale jak tu gryźć bez zębów ?! ) i ssać gdy jesteśmy w trakcie zwłaszcza gdy pozycja jest siedząca, a ciała kochanków się w pięknym uścisku amora "zakleszczają". Typowe "miętolenie" piersi jeszcze żadnej napotkanej przeze mnie kobiecie się nie podobało, aczkolwiek może są takie co i lubią, drażnienie sutków to jest to! Wyobraźcie sobie że te dwa cudowne guziczki są niczym przyciski do odpalenia głowic jądrowych, sęk w tym żeby znać kody startowe, a potem... uah... Coś cudownego, rozpalić wybrankę serca, a potem drażnić ją za pomocą tego przepięknego daru natury tak aby chciała więcej i nie tylko tam. Dobra poniosła mnie fantazja, wybaczcie ale jak zobaczyłem nazwę tematu to musiałem troszkę ( bo jeszcze wiele rzeczy po głowie mi chodzi ) o kobiecych piersiach napisać. Pozdrawiam serdecznie :-)

Gość 6745476433
;*