Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafe bistro

Co sądzicie o facebook ? Macie tam konto ?

Polecane posty

Gość kafe bistro

Ja nie mam. Jestem tylko na n.k ale mam tez znajomych obcokrajowcow i oni sa tylko na facebook i zastanawiam sie czy zalozyc tam konto

Gość ukikuku
ja mam i powiem ze facebook jest 100 razy lepszy od nk bo po 1. wszsyscy wrzucaja foty jak leci (np 50 z wakacji) nie selekconuja , nie wybieraja co pieknieszych tylko wrzucaja wszystkie, fajniejsze, gorsze, smieszniejsze i mniej. sa super aplikacje i quizy duzo super opcji.. ogolnie jest o niebo lepszy od nk. no i kontakt ze znajomymi z zagranicy. polecam!!

Gość kafe bistro
Ale ja jak patrzylam niezarejestrowana na moich znajomych z zagranicy to widzialam u nich tylko 1 zdjecie. Czy musze sie zarejestrowac na facebook zeby zobaczyc wiecej zdjec danej osoby ?

Gość facebook bija na głowę
nasza klasę. nie tylko kontakt ze znajomymi z całego świata ale też dzięki wspomnianym aplikacjom możesz nowe znajomości nawiązać z ludźmi z różnych zakątków Ziemi. w n-k trzeba płacić za przesłanie jakiegokolwiek "prezentu" a tam masz tysiące możliwości za free.

Gość gość
szpieg zbierający dane o nas. i tyle. i ta iluzja przyjażni i relacji. taki klimat

Gość berenka
ja tego typu portale traktuje zawsze jako komunikator z ludzmi, z ktorymi akurat nie moge sie spotkac,bo wyjazd itd

Gość gość
najbezpieczniej załozyć tam konto pod zmyslonym nazwiskiem albo nickiem przypominającym imie i nazwisko i nie podawać za dużo info o sobie, bo nie wiadomo kto to wykorzysta - np. były przypadki że ludzie nie dostali pracy z powodu zdjęć na fejsie A poza tym FB się przydaje :)