Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojemarzenianierealne...

powiem wam jak ja bym chciała być archeologiem

Polecane posty

i być daleko od tej wsi NIENORMALNEJ. Boże!!! :(

napiszcie tu o waszych niespełnionych marzeniach. Napiszcie... gdzie chcielibyście teraz być co robić...

Gość w burdelu na dziwkach

Właśnie zapomniałam napisać, że nie burdel już żaden... może jakaś fajna knajpka i capuccinko... coś dobrego... mniam mniam... ??? Albo jakieś MALADIWY... i stolik w oceanie... jakiś napój chłodzący...

Powiem wam, że ostatnio znalazłam nawet taką zabawę MOJE MARZENIA, FANTAZJE.. fajne to jest. Takie kosteczki do układania. Super. Dla dzieci taka zabawa. Ale tam nie ma niczego praktycznego powiem wam. Że mają jechać na wakacje. A np. jakiś zawód ciekawy to nic. Polska gra oczywiscie - tak tylko oglądnęłam i koniec. Nic tylko WAKACJE i WAKACJE ... nic sie nie zmienia w tej Polsce dla wybranych stwierdziłam. :(

mi sie zawsze marzyło że będę podróżował po świecie ja Wojciech C. Tyle pięknych miejsc a ja nic nie zobacze :o archeologia to tez nie jest zły pomysł ale najlepiej jakies wykopaliska na pustyni z pędzelkiem :D

Gość jatezmarze
ja chce byc pielegniarka ale nie zrealizuje tego bo widze jak przedstawia sie ich sytuacja... ogolnie kreca mnie kierunki medyczne.. i ucze sie najlepiej w klasie.. ale co z tego.... skoro jestem na kierunku technik ekonomista i nie widze sie kompletnie w tym zawodzie... jestem rok przed matura i nie wiem co mam zrobic..