Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaa1223

Macie jakieś fajne opisy na gg? to znaczy opisio-dialogi bardzo ważne *.

Polecane posty

Gość kaa1223

chodzi mi o jakieś opiso-dialogi na gg.. coś w stylu : -płakałaś? -nie. -masz mokre oczy ! -to deszcz… albo różne takie ; ).. proszę o pomoc i pozdrawiam :) :*.

Gość hje hje hje jeee
a taki: płakałaś? nie.... masz mokre oczy robiłam siku :) mam nadzieję ze pomogłam

Gość kaa1223
ej no nie róbcie sobie jajec:O to WAŻNE-musze mieć lepszy opis niż gocha (robimy sobie konkurs opisów na gg)

Gość mam taki opis
Modle się kroplami wspomnień lez od kąd los zabrał mi ciebie więcej nie ogrzeje mnie,pełne ciepła twe spojrzenie. Zerwano życia nic,została mi po tobie pustka. Trudno mi bez Ciebie żyć,jak słyszysz mnie to przyjdź ..(i) I obys nigdy nie musiala takiego miec

Gość kaa1223
ja tego nie pisałam ;/ PODSZYWACZE. jednak kafeteria to coś dziwnego ; d pa.;p

Gość Adz
nie wiem czy ci to potrzebne ale napisze: -Taki długo musiałam czekać, ale... -Ale co ?" Ale warto było ------------------- -Znów to robisz.. -Co ?! -Mącisz mi w głowie ! ---------------- -Co byś zrobiła gdyby jutro czar prysnął? - Nie wybiegam myślami tak daleko w przyszłość . ----------------- -Ej! A to za co? -To bez znaczenia to juz przeszłość... -Ale nadal boli .. - oOo tak, przeszłośc często boli.\ ---------------- -Umarł? - Jak to umarł? - Bez mojej zgody ?! --------------------- 'Miała kilka przyziemnych marzeń, nie takich,których nikt za żadne skarby świata nie jest w stanie spełnić.Jednym z nich...tym najbardziej wygurowanym była miłość. A miała jakieś mniejsze marzenia? -Tak. Zasnąć w jego ramionach.' Mam nadzieję, że ci się spodobają ;P

Gość tina oooo
-co rysujesz?? -twój strach gdy odejde... -ale dlaczego ta kartka jest pusta??\ -widocznie się tego nie boisz:( xD

Gość olcyk. ;D
bolałoo .? - ale coo .? - to jak spadłeś mi z nieba < 33 -Co byłoby dla ciebie najgorszym przeżyciem?. -No chyba zakaz jedzenia czekolady -Miałem nadzieję że najgorszym przeżyciem byłoby gdybym przestał cie kochać. -Wtedy bym nie przeżyła .! co porabiasz?? -myślę o tobie -o mnie? -tak -a dokładnie o czym? -ze tak bardzo cie kocham < 3

Gość dzizas, dzisiaj przegrywam
- co się stao? - łazienka jest zamknięta :classic_cool:

Gość Ja znam wiele opisów
-Kto ty jesteś? - Polak mały.

- Jak sie czujesz? - Dosko sie czuje i wszystko kapuje

- Co się tak gapisz?! - Po to mam oczy. - To niech ci do nich żaba wskoczy! Ciekawy i dowcipny opis!

Gość slownik ortograficzny lepiej
wezcie do reki to bedziecie 'gurowac' nad wszystkimi :P oczywiscie 'od kad' poczytacie go troche :D

A tam, błąd popełnić ludzka rzecz. Za to jakież ważne myśli przekazują opisy na gg! Ach!!

Gość zakochanawariatka
Zagramy w "ence pence"? -A po co? -Bo jeśli zgadniesz, w której ręce trzymam żelka, to możesz odejść. Jak nie zgadniesz, zostaniesz ze mną na zawsze. -Ale ty nie masz żadnego żelka! -Wiem...