Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alinuuu

Pytanie o okres

Polecane posty

Gość alinuuu

Proszę, odpowiedzcie.. Mam bardzo nieregularne cykle, 30-40 dni, choć ostatnio raczej 33-35 było. Ostatni okres miałam 1-8 sierpnia. 14 sierpnia mieliśmy wypadek z prezerwatywa, wziełam escapelle, po 5 dniach miałam 3 dniowe krwawienie, bardzo skąpe. Od tamtej pory nic.. a jest 20 wrzesien.. To już półtora miesiąca. Już nie wiem co o tym mysleć.. Czy to krwawienie było po escapelle, i te hormony tak namieszały, czy co? :/

Gość Agulka22
Wykonaj test ciazowy kochana. I to już. Jak wyjdzie negatywny to śmigaj do doktorka po tabletki. Z braniem tych tablet poczekaj najpierw aż pojawi sie krwawienie. Moja kumpela miała niemal identyczną sytuację co Ty. I dziś ma 7-miesięczną Zuzię:) pozdro:*

Gość alinuu
test robiłam 3 dni temu, wyszło że nie jestem. ale okresu nie ma tak czy owak.

Gość alinuuu
a tabletek mi lekarz nie chce zapisac, bo pale papierosy.. moj facet jest obcokrajowcem, widzimy sie raz w miesiacu, wiec nie wiem czy jest sens brac tabsy dla 2 stosunków miesiecznie..

po escapelle moze dojsc do zaburzeń w miesiaczkowaniu nie martw sie bd dobrze :) A co do tego czy sie oplaca czy nie powiem tak ja za swoim facetem jeszcze niedawno bylismy tez zwiazkiem na odleglosc ale brałam tabsy bo wtedy te dwa stosunki w miesiacu byly jeszcze bardziej ekscytujące :) Nadal biore mimo ze mieszkamy razem