Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość francuzzzz

białe rękawiczki na dyskotekę

Polecane posty

Gość francuzzzz

idę na balety i chce kupić białe rękawiczki, takie cienkie, gdzie kupić? W ogole co sądzicie o dyskotekach gdzie tanczy się w takich rekawiczkach?

Gość Uważamy że jesteś spoko
Białe rękawiczki, to objaw klasy, inteligencji oraz obycia w świecie. Warto wzmocnić ten efekt cuchnąc potem i krzycząc: "JAAAAAAAAZDaaaaa!" :classic_cool:

Gość francuzzzz
byłem w sobotę w dużym klubie i widzialem że dużo ludzi nosi takie. Co zauważyłem, to to że wszystkie dziewczyny były naprawdę ładne, nie były ani wymalowane ani wulgarnie ubrane, po prostu ładne i zgrabne. Faceci też. Brzydcy chyba nie chodzą na dyskoteki.

Gość francuzzzz
naprawdę świetna zabawa, nie było żadnych bijatyk, po prostu wszyscy dobrze się bawili. Choć wiem, że niektórzy byli na haju.

Gość jakajaka
....ładne i zgrabne.Faceci tez:D padłam:D:DD:D

Gość francuzzzz
No faceci też zgrabni, ani jeden nie miał odstającego brzucha :D Widzę, że tylko krytykować umiecie, a sami spędzacie weekendy na kafeterii. Czytanie o jedzeniu kupy to na pewno "lepsza" rozrywka. Wyjdźcie gdzieś do ludzi i przestancie zakładać tematy o fobii społecznej :O

Gość Densiarz
Polecam rękawiczki od firmy wedson, spokojnie nadają się na balety http://wedson.pl/