Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monisia1801

zakopane

Polecane posty

Gość forumowiczka87
bylam z narzeczonym na 5 dni.....nie moge powiedziec ,ze zalowalismy sobie przyjemnosci w zwiazku z czym wydalismy ok 1000 zl z biletami i prezentami dla rodziny,nocleg 30 zl,ale licz dojazdy jak nie mieszkasz w centrum,wychodzac z dworca ,gorale stoja juz na krzyzowkach z tabliczkami na szyi i kszycza,,pokoje pokoje,,hehehhe mozna znalesc cos tanszego od 10 do 170 he zalezy na czyja kieszen,kupilismy przewodnik i zwiedzilismy bardzo duzo:)polecam bylo cudownie:)

Gość monisia ja bylam miesiac
temu z chlopakiem i naprawde polecam, bylo wspaniale... juz nie chce jezdzic do cieplych krajow moge co roku w gory:) zakochalam sie:) nocleg 30 zl, warunki wspaniale...

co roku jestem w górach, przy okazji też w Zakopanym w tym roku znalazłam willę, w której Szymanowski napisał Krakowiaków i Górali - Atmę, Muzeum Tatrzańskie nie lubię jeździć z miasta do miasta, i tłumów też nie znoszę, dlatego w Zakopcu tylko troszkę warto w góry iść, Tatry są piękne, jesienią również polecam wszystkie doliny, no, może oprócz Chochołowskiej, bo nic tam nie ma w niej ciekawego ale jeśli w góry, to dobre buty, mapę z czasami tras, deszczówkę i ciepły polar z rękawiczkami i czapką polecam