Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiorecccczek

do świeżych kierowców, lub zdających prawo jazdy

Polecane posty

Gość basiorecccczek

gdzie trzeba sie zatrzymac na skęcaniu warunkowym?? jutro zdaje 3 raz:( jezli i tym razem nie zdam musze wziazc 5 dodatkowych godzin i dopiero wtedy moge umowic sie na egzamin, czy najpierw moge umowic sie na egzamin a potem te godizny zrobic???

Gość basiorecccczek
moze jeszcze jakies rady???:) bede wdzieczna za odp:) pozdrowienia:)))

Gość aguskamala
ja się zatrzymuje przed sygnalizatorem

Gość ukukiikuk
na warunkowym przed pasami, bo warunek taki ze puszczaasz pieszych, nawet jak ich tam nie ma to obowiazkowo stajesz. a potem za sygnalizatorem zeby puscix tych co jada z lewej. i smigasz ty

musisz zatrzymać się tak,żeby widzieć sygnalizator. najpierw musisz wykupić 5 godzin,wziąć zaświadczenie i wtedy się umówić na kolejny termin. Ale nie przejmuj się tym bo zdasz teraz:)

Gość werfwerf
U mnie było tak że aby ustalić termin w PORDzie, musiałam pokazać zaświadczenie o zapłacenia za te wyjeżdżone pięć godzin. Ale może nie będziesz musiała wykupywać. Trzymam kciuki. Co do pierwszego pytania, nie mam pojęcia o co chodzi. Może o zieloną strzałkę?? No to stajesz w linii zatrzymania i tyle. Na skrzyżowaniach też trzeba się "chować", jak ci wypadnie gdzieś w środku.

Gość basiorecccczek
Dzeiki bardzo za odpowiedzi:)) a przedsaiwie Wa,m dokladna sytuacje o jaki moment mi chodzi. ja jestem przed warunkowym skretem w prawo, i jak juz skrece to wtedy sa pasy dla pieszych. a wiec dalej tak samo--> przed sygnalizatorem i przed pasami???