ewaa436 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 Paula1916 Bardzo dziękuje za odpowiedz ale tak mało dostałaś aż trudno pomyśleć ,mieszkasz w dużym mieście są prywatne firmy które się zajmują takimi szkodami z tego co wiem to naprawdę warto walczyć może uda ci się odzyskać swoje zasłużone pieniądze chociarz za leczenie i wizyty ja sama dobrze wiem ile to kosztuje też prawie 2 lata się ciągam po klinikach !! ja rok temu ubiegałam się o zaliczkę dostałam 4% po 360zł to wyszło 1460zl i tym razem myślałam że będzie więcej ale chyba się mylę :-( za tydzień komisja w Pzu a w zusie za 2 tygodnie jeśli dostane mało będę walczyć wynajmę firmę ! za dużo mnie to kosztowało i będzie kosztowało bo znowu cos się dzieję z kolanem wiem że w planach 4 operację ale nie chciałabym już mam dosyć i tak jestem na rencie 519 zł za wypadek w pracy to żałosne nie mogę podjąć pracy dopiero po zakończeniu leczenia no i 6 miesięcy po rekonstrukcji acl 4 miechy o 2 kulach bo w trakcie kul mi uciekła i noga mi się zgieła jak charmonijka i zerwałam więzadło strzałkowe do następniej rekonstrukcji trzeba odczekać aż te śruby się wchłoną ale zakończone leczenie z uszczerbkiem trwałym i długo trwałą rehabilitacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach