Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoły maniek

Gdzie wolicie spędzać urlop z ukochaną?

Polecane posty

Gość wesoły maniek

W jakichs rozrywkowych miejscowosciach, pelnych knajp, disco czy np w drewnianym domku nad morzem lub w górach w zacisznym miejscu. Pytam bo nie wiem gdzie zaprosic narzeczoną, zbliza sie nasza rocznica i chcialbym sprawic jej niespodzianke

Gość lisicali
A ty chyba powinienes wiedziec jakie klimaty lubi twoja ukochana :P a nie my :)

Gość wesoły maniek
najbardziej interesuje mnie zdanie kobiet rzecz jasna :)

Gość jeśli to twoja narzeczona
to ty chyba najlepiej powinieneś wiedzieć co jej będzie odpowiadałao.....skąd my mamy wiedzieć???? przecież jej nie znamy ani jej upodobań....

Gość wesoły maniek
z nią róznie bywa , kobieta zmienna jest i dlatego tez chce poznac zdanie innych kobiet:)

Gość wesoły maniek
ale to dopiero nasza miesięczna rocznica i nie znamy się jeszcze za dobrze:)

Gość chyba wiesz czy jestes dresem
a Twoja narzeczona ma polmetrowe tipsy, buzie jak skwarek i macha cycami dla rozrywki (wtedy opcja pierwsza), czy szczypiorowatym informatykiem z drucianymi oprawkami a ona natchniona romantyczka z krzywym zgryzem w okularach bez biustu poczytujaca harlekiny (opcja druga)

Gość wesoły maniek
podszyw wyzej. Ona lubi imprezy ale ostatnio cos wspominala ze chce gdzies wyjechac odpoczac.

Gość z ukochanym w zaciszu
z dala od zgiełku wielkiego miasta

Gość wesoły maniek
Nie jest tipsiara, ale jest atrakcyjna kobieta, ubiera sie kobieco. Zadne glany, adidasy itp. Dzieki ze w koncu któras sie konkretnie wypowiedziała

Gość bzzzzzzzz
to ty nie iwesz jak sprawic ukochanej przyjemnosc...nie wiesz gdzie ja zabrac, co zorganizowac???? to jaki wy macie zwiazek??? wszyscy wiedza takie rzeczy o bliskiej osobie, a tym bardziej jak chcesz z nia wybyc gdzies na urlop. to proste i logiczne. pomysl tylko a ni pytaj na forum.... bo ja bylabym szczesliwa gdzyby mnie moj ukochany zabral pod namiot w gory..bez wszelkich wygod...tylko my i piekne okolicznosci przyrody

Gość chyba wiesz czy jestes dresem
Jak nie jest dresiara i nie nosi glanow, to zadna z tych opcji nie jest dobra. Bez glanow nie da rady w zacisznym domku w gorach. nad morzem. Zabierz ja na laurowe wybrzeze, to pasuje do kobiecych kobiet :P

Gość co za naród
facet chce zrobić niespodziankę to go od razu zjechali:O zna czy nie zna ... nie ważne... chciał poznać naszą opinię super, że chcesz zrobić niespodziankę:) też wybieram zacisze, lecz nie pustkowie ale to już kwestia tego jak długo się znacie i czy chcecie się sobą nacieszyć czy jest to długi związek, to wtedy jakieś wyjście do ludzi mile widziane

Gość lisicali
" Gdzie wolicie spędzać urlop z ukochaną?" Mi to bez róznicy. Moze byc nawet namiot byle by ukochany był ze mna :P Mozesz tez wykupic jakas fajna wycieczke zagranice. W sumie teraz na to samo wychodzi cenowo wyjazd zagranice czy spedzanie urlopu w Polsce nad mozem czy w górach :P

Gość kobieca kobieta
co za bzdury:O na co dzień noszę buty na wysokich obcasach co nie znaczy, że gdyby mój facet zaprosił mnie na wypad w góry nie byłabym zadowolona. Przecież jak jadę na narty to też szpilek nie zakładam:O osobiście chętnie przejechałabym się do Zakopanego. Teraz nie ma tam zbyt wielu turystów a w razie nudy jest kilka fajnych miejsc do odwiedzenia