Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słabaorgazmiaczka

mam słaby orgazm

Polecane posty

W sobotę wieczorem miałam taki odlot po minecie... nie wiem ile to mogło trwać, pół minuty czy tylko 15 sekund, ale było niesamowicie :)

Gość gość
cyt.: najgorsze jest to ze musze udawac ochy i achy bo po pierwsze chce zeby wiedzial kiedy mam orgazm i by tez doszedl w tym samym czasie, po drugie nie chce wyjsc na klode.. mam tego dosc!! CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC Dążenie do orgazmu w tym samym momencie jest karynalnym błędem, gdyż rozprasza i otępia orgazm zarówno u kobiety jak i mężczyzny, sprzyja nerwicom seksualnym. Najlepiej jak kobieta osiągnie pierwsza orgazm, wtedy mężczyzna spokojnie może wytrysnąć obfitą spermą, co jest równoznaczne z męskim orgazmem. Problem z orgazmami polega na tym, że mężczyźni leją spermą statystycznie po 2. minutach, nie wiedząc, że kobieta wymaga stymulacji średnio 10 minut, czyli 5 razy dłuższej. Rozwiązanie: dokończyć dildem , palcem lub językiem

Gość gość
inne rozwiązanie: 3 wtryski do pochwy i za 4-tym jeśli tylko stanie, czas kolejnego wytysku będzie na tyle opóźniony, że kobieta wreszcie osiągnie orgazm

Gość gość
szukanie i stosowanie rakotwórczej chemii na opóźnienie wytrysku jest głupotą.

Gość zwariooooowana gocha
ja na pobudzenie stosuję żel Libidizer, przyjemnie potęguje moje doznania i mój orgazm jest zdecydowanie bardziej intensywny. :) :-P

Gość gość
Może trzeba się wspomóc jakimiś żelami stymulującymi. Jest tego trochę - np. http://freetaboos.pl/zele-stymulujace-c-12_72.html . Ja używam czasami żel Shungi. A może twoje inne części ciała są bardziej wrażliwe, sutki, piersi. Trzeba próbować i próbować i szukać.

Gość Marcelina morawska
Ja mam zawsze orgazm jestem płodna i super mokra jak mnie chłop liże to aż sikam taka wariatka jestem mam 67 lat i mega orgazmy.A wy gowniary jedne co wy wiecie o orgazmach pluje na was zdziry bardaszane.

Gość Slawomira Bujakowska
Jak mnie chop wali zawsze mam orgazm lubię jak spuszcza mi się do pipy a ja mu sikam na twarz to piękne jest .Ostatnio postawiłam mu stolca na klacie ale był w niebo wzięty lubimy bawić się ekstremalnie mamy po 60 lat i jest cudownie.Uwielbiam lizać mu pupę po oddaniu kału to dopiero orgazm.A wy młodzi co wy wiecie na temat erotyki Nic.