Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Xashax007

piekna jest . Obejrzyjcie!!!!

Polecane posty

Gość tamburynek
wyglada jak pudel

Gość hehehehe racja

Gość tamburynek
no dobra tutaj nie ....ale i tak rzecz gustu

mam wlosy na ataka sama dlugosc. grzywke dzisiaj obcielam i mam taka jak ona. no moze troszke krotsza.. hehe bo za duzo obcielam, ale urosnie. tylko jeszcze color musze mies taki sam. Aktualnie mm ciemny braz wlosy. bylam kiedys blondynka, ale nie taka jak ona. ja chce miec takie wlosy ja ona, nic mnie to nie obchodzi!:) uwazam ,ze jest sliczna...

Gość hbkjl
moze nie jest brzydka, ale nie ejst tez piekna, jakos nie ma tego czegos w sobie ... ;/ no i taka sztuczna ma ta urode ... wlosy jak sztuczne, caly make up i ogolnie , niz z natury ladnego w jej twarzy nie widze. :P

Gość her ekstenszions
bardzo ladna, ma fajne rysy twarzy i w ogole. tylko duzo sztucznosci, wlosy, sztuczne rzesy, make up pieczolowity i bog wie co jeszcze;p ale pewnie bex tych ulepszen wciaz bylaby ladna

Gość guhbijnom
ma za dlugi ryj i kurwiaszcze spojrzenie ... beeee nie ufam jej wygladzie , a wlosy ma przedluzane

Gość guhijok
cos w stylu, "ochh jej spojrz jaka jestem piekna " dziubek, oczko i te sprawy, pupka i cycusiami tez poswiece. Taka latwa lala, se nasladuj jak tam chcesz, ja jakbym miala juzkochos nasladowac to bylaby to os naprawde los naturalnie ladna i z klasa

Gość aaaksksksks
slizna dziewczyna... ale te włosy !! boze, zazdroszcze !! piekne, blond, dlugie grube wlosy !!!!!!!!!!!! moje marzenie

Gość aaaksksksks
ona tweirdzi ze nie ma przedluzanych, w jednym z komenatarzy napisala ze sa to jej prawdziwe wlosy ktore zapuszzala przez wiele wiele lat, ludzi czytanie nie boli

ma dlugie ale jeszcze sa przedluzane do tego. ja tez tak robnie nieraz. dodaje to grubosci i wyglada super. tylko ten kolor. jak ja mam wytlumaczys stylistce ze chce taki kolor., nie chce aby mi wlosy s*********przyla

ja mam taka dlugosc tez jak ona naturalna.. i kolor tez jasny blond.. i mysle nad kupnem dopinek i sie zastanawiam czy lepiej wziac kilkanascie o szerokosi 3,5cm zy kilka grubszych .. asha doradz;)

ok kup jedna dluuuuga treske. i potem potnij na 3 rowne czesci. poten zrob podwoja warstwe z kazdej czesci i dopnij z tylu glowy w trzech miejscach kazda. przt szyi, na srodku i na ysokosci skroni. ja tak robie. wyglada naturalnie., nikt cie nie powie ze masz przedluzane wlosy.