Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robaczywy

Wprowadził się moj partner.

Polecane posty

Moja matka podejrzewa, ze mieszkamy ze sobą ale nie przychodzi w odwiedziny bo powiedziała, ze nie chce tego widziec, ze to nienormalne. Kocham ja bardzo mocno i nie chce zeby cierpiala. Nie potrafie tez zrezygnowac z milosci i nie potrafie tego podzielic. Wiem, ze ja ranie, ale ona rani mnie jeszcze bardziej....

Gość ojojojjj
musi być ci bardzo ciężko. nie da się uszczęśliwić wszystkich. z czasem zrozumie.

Gość Twoje zycie.twoja sprawa

Gość krissXX
wydaje mi się, że z czasem jakoś to zrozumie i zaakceptuje. Na pewno jest ci przykro z tego powodu, ale wiadomo też, że nie można rezygnować z własnego szczęścia tylko dlatego, że komuś (nawet tak bliskiej osobie) coś nie pasuje. Cóż, życzę żeby się ułożyło ;)

Gość do Robaczywy
nie wiedziałam jaki nik wykombinować. Nie uważam że robisz źle i uważam że to twoje życie o tym decydować. Jednak twoja matka ma własne przekonania i własny pogląd na wspólne mieszkanie i niestety od tak tego poglądu nie zmienisz. Miałam niedawno podobny przypadek w rodzinie męża, jak jego brat zamieszkał z dziewczyna. Mam fajnych teściów i niejedna by pozazdrościła ale nie wiem czy można z dnia na dzień przestać kogoś lubić ale takjakby przestali akceptowac jego dziewczynę. Mój mąz juz im nawet tłumaczył. Sprawa ma się tak. Nie wiem jakie masz plany w stosunku do partnera ,ale jeśli sa poważne to powinniscie moim zdaniem poinformować o nich mamę, byc może jest niespokojna że córka chce zyć w konkubinacie, a jeśli nawet to lepiej też poinformować im wcześniej się z tym oswoi tym lepiej. Może macie tez jakąś postronna osobe która mogłaby z mamą o tym porozmawiać. To jest wasze życie i im wcześniej mama to zrozumie, nie musi się z tym godzić ale powinna zrozumieć

Gość nikaczek
no dokładnie w końcu zrozumie.A jeżeli już za nią wyjdziesz to napewno przyjdzie na ślub.Ona ci kocha nie martw sie

Wprowadził się Twój partner. Nie partnerka, parner, czyli mężczyzna. Ty masz nick "Robaczywy", więc jesteś facetem. Mama nie akceptuje, że jesteś homoseksualny?

Gość na jaki ślub
Przecież w POLSCE to zakazane! Czytajcie ze zrozumieniem...

Gość nikaczek
No jeżeli jesteś gejem to sie nie dziwie twojej matce.Każda matka chce mieć wnuki !!

Gość gchgchc
a co lepiej by było jak by okłamywał? i musiał wtsłuchiwac "kiedy znajdziesz sobie dziewczyne"?:O

Gość nikaczek
no nie.To może lepiej z nią porozmawiaj.:)POwiedz jej dlaczego wolisz facetów.Może zrozumie albo sie chociaż nie bd sie czepiała