Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adsfdsfdsf

Dlaczego dopiero dzis zostala wprowadzona Zaloba Narodowa???????

Polecane posty

Gość adsfdsfdsf

przeciez tragedia sie stala 2 dni temu! co?!przekalkulowali,ze weekend i im sie nie oplaci??????? nie wspominajac,ze w ogole po co ta zaloba narodowa?jest mi strasznie przykro,ale od razu narodowa????????????PRZEGIECIE

Gość dziwna jestes
sama sobie przeczysz ... najpierw wielkie oburzenie, ze zaloby nie ma, a pozniej pytanie dlaczego w ogole jest ?

bo w weekend byl koniec lata wiec pelno imprez i za duzo kasy by sie zmarnowalo na anulowanie imprez

Gość czkafka
czkali przez weekend czy ktoś jeszcze umrze

i ZNÓW żałoba narodowa :o Oczywiscie, zę to co sie stalo jest straszne, ale z tymi żałobami co chwile to już przesada :O

Gość bo prezydent
bawił się z zoną na dozynkach przez weekend:O

Gość adsfdsfdsf
nie przecze sama sobie...nie jestem za zaloba narod,ale jak juz ja wprowadzaja to niech wprowadza wtedy kiedy trzeba!banda zaklamanych chamow i tyle!!!!

ja mam wrazenie, ze kaczynski wprowadzil zalobe bo 'tak wypadalo', a nie ze sadzil, ze powinna byc i dlatego poczekal z wprowadzeniem jej dopiero dzisiaj

niedawno byl taki temat, gdzie byl wklejony link o żałobach narodowych, swoja droga, bardzo pozyteczny dla tych, ktorzy chcieliby wiedziec kiedy u nas, w Polsce jest zalłoba narodowa, a kiedy w innych krajach. Odkad Kaczyński jest prezydentem, ciągle wprowadza 3-dniowe żąłoby :o

Gość załoba narodowa
lepiej by sie kurva nie ośmieszał nic nie robi tylko siedzi w pałacu, jeździ na wczasy , przemawia na rocznicach i załoby naradowe ogłasza współczuje rodzinom górników i wiem że straszna tragedia ale co będzie jak (odpukac) w jakieś katastrofie zginie 100 ludzi ? też dwudniowa załoba ale idioci

Gość samaewusialat44
no i prezydent wczoraj bardzo ''odkrywczą''rzecz powiedział.a mianowicie..wiecie dlaczego rolnicy dostaja za swoje towary mało pieniedzy a w sklepach jest tak drogo?ja wiem[powiedział kaczorek] i wam powiem.BO KTOŚ NA TYM ZARABIA.

Gość naprawde nie rozumiecie
:D Kaczynski wie, ze moze liczyc juz tylko na glosy tumanow. Szuka ich wiec wsrod rolnikow i podlizuje im sie tancami na dozynkach i szuka ich wsrod Slazakow wiec popisuje sie zaloba narodowa. :D Wszystko dla kasy, wladzy czy tego tam sobie nie dospiewacie. Dobrze, ze w PL nie mieszkam i moge miec w doopie umartwianie sie "na gwizdek" Kaczora :D

Gość No bo jak już mają zamiar
robić żałobe to od razu a nei przesuwać na inne dni, dla mnie to trąci hipokryzją.

Gość .....ot ..co.....
a mnie to wszystko wkurwia bo zawsze z rana ogladalam sabrine a teraz puscili jakis debilny film typu wszyscy sie kochamy :O:O:O