Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezorganizowana

Jak się zorganizować?

Polecane posty

Gość niezorganizowana

Witam, jak się organizujecie, żeby ze wszystkim zdążyć i wszystko mieć " poukładane" w życiu. Ja mimo, że się staram nie wychodzi mi to.Nigdy nie mam mieszkania sprzątniętego na błysk( a jak tylko trochę odpuszczę to poprostu burdel się robi).Nie umiem zaplanować sobie zajęć i na ostatnią chwilę wszystko jakoś ciągle robię. Mam wiele zainteresowań i nigdy nie udaje mi sie pociągnąć czegoś naprawdę do końca, bo zaraz coś innego chcę robić. Już próbowałam sobie robic listy rzeczy do zrobienia, ale jak nie " wyrabiam" z jakimś punktem to potem reszty tez już nie chce mi się robić ehhhh. Jakie wy macie sposoby na zorganizowanie sobie zycia?:) Ja na wszystko cięgle mam za mało czasu, a odkąd uroziła mi się córeczka( ma 2 latka) to już w ogóle na nic nie mam.

Gość kirszaaaaaaa
up

Gość sukces dla ciebie
Hej, dobre zorganizowanie to klucz do życiowego sukcesu :) rozumiem więc Twój ból, tym bardziej że sam kiedyś byłem bardzo zdezorganizowany. Odkąd zacząłem pracować w dużym amerykańskim przedsiębiorstwie, w którym poznałem wiele ciekawych metod radzenia sobie z tym problemem jakość mojego życia zaczęła się diametralnie zmieniać. Teraz po kilku latach stworzyłem DARMOWY KURS. Chcę pomóc innym osiągnąć taką samą poprawę jakości życia, jakiej sam doświadczyłem. http://zorganizowany.republika.pl Zapraszam na powyższą stronę i życzę powodzenia w byciu coraz bardziej zorganizowaną osobą :)