Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o poradę

Do wielbicieli psów

Polecane posty

Gość proszę o poradę

Witam serdecznie :) Niedługo kupuję szczeniaczka rasy labrador, czy możecie mi pomóc skompletować wyprawkę dla niego?

Gość to ja pomogeeeee bo mam
klatke, bo wszytko pogryzie jak wyjdziesz z domu, kongo - taka gumowa zabawka do ktorej wkladasz jedzonko i pies sie nia zajmuje, pileczka, smycz, obroza, na kleszcze tez, poslanie do klatki - jak jestescie w domu to klatak ma byc otwarta, szampon, szczotka... to wszytko no i dobra karma - hillsa polecam.

a tak apropos to klatke moge odsprzedac

Gość proszę o poradę
Wielkie dzięki :) A taki maluch 9-tygodniowy może już jeść karmę? Wzbogacać mu ją czymś, czy cały dzień tylko karma? A o tej klatce słyszałam dużo dobrego, ale też i złego, sprawdza Ci się dobrze?

Gość karma od początku dla szczenią
no i my mielosmy hillsa, potem zmienialismty bo mial okresy ze nie chcial jesc. U nas klatka rewelacja - bo inaczej dom przypominal obraz po wlamaniu :D

Gość o matko to chore jest
powinno się ciebie leczyć:/ smalec z psów bleee

Gość proszę o poradę
Nie odróżniasz kretyńskiego podszywu? :O Dziękuję za poradę w sprawie karmy :) Coraz poważniej myślę o zakupie takiej klatki...

w razie co to pytaj - a klatk mam na zbycie :)

To jest KONG, ale to tak na marginesie. :) Podobno niezniszczalny... mój jest już tak obgryziony, że szok. :)

Gość spartakus
to ja spytam wlasciciela labcia-mi hodowca polecilpurine,ale moj maz sie zakrecil,i kupil ta w super marche,pies jadl,ale przy zakupie nastepnej paki wyslalam go do specjalist.sklepu,i kupil,ale ta zwykla...pies dostal sraczki i troche sie czochra,nie moge na to patrzec...dzis sama jade po karme,kupie ta pro plan,a moze polecisz cos innego?czytalam gdzies ze ta purina to nie jest taki luks...a acana?

my używalismy hillsa a potem happy doga bo naszemu hills sie znudzil - w ogóle hills jest dobry wg mnie tylko dla szczęniąt, bo ma duzo wartosci odzywczych, natomiast 0 smaku, wiec potem szuklismy smakowych ale oczywiscie tez dobrych. Polecam tez na poczatek zabawke - sznurek i kure gumową :)

no fakt - kong - moj labek ma juz 4lata, wiec nie pamietalam dobrze tej nazwy :)