Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -22

mam obsecja na jego punkcie pomozcie mi bo dostane na leb...

Polecane posty

Gość -22

mam 15 lat od 4 lat jestem zakochana w radku majdanie, uwielbiam go mam jego plakaty w pokoju, ogladam kady wywiad kupuje kazda gazete w ktore chociaz jest jego male zdjcie, jestem chorbliwie zazdrosna o Ize z TzG prosze doradźcie co mam zrobić?

Gość -22
ale ja na serio to pisze :( nikt nie chce mi pomoc On jest starszy o 21 lat a i tak jestem zakochana On nawet nie wie że istnieje taka dziewczyna jak ja :(

Gość Bravo girl pomoze

Gość -22
i tak nie wierze w koszulke... Ja go poprostu kocham jak wczoraj ogladałam TzG i widziałam jak całuje Ize w policzek to pomyślałam jaka z niej szczęśniara że oddałambym wsztsko i więcej żeby być na jej miejscu

Gość -22
Chciałam żebyście mi pomogłi tzn. doradzili co mam zrobić z moja chor.ą obsesją na jego punkcie a wy sie ze mnie nasmiewacie

Gość -22
założę się że maskotki by nawet ze studia nie wziął już myślałam o maskotce i żeby mu tak numer napisać albo list włozyć do środka

Gość -22
nie ma szans że pojade do warszawy, mam szlaan za złe oceny i za pare innych no i jakbym pojechala w niedziele mama by napewno sie nie zgodzila bo worcilabym w poniedzialek nad ranem bo mam daleko do warszawy a stara gada szkola szkola i szkola

Gość toż ten majdan
to takie NIC...

Gość porozmawiaj z psychologiem

Gość -22
A właśnie miałam pytać ma ktoś jego: - numer telefonu - e-mail - adres zamieszkania - profil na n-k - profil na facebook - lub cokolwiek błagam napiszcie będę bardzo wdzięczna

Gość -22
ale mi chyba nie minie to już 3 lata a moje kolezanki z tego co wiem to co pare tygodni zmieniaja dwoich "idoli" jeżeli chodzi o muzykę to mam swoją inna idolkę a Radka kocham jak chłopaka z tego powodu moje zwiążki trwają bardzo krótko bo ciągle porównuje chłopaków do Radzia i zrywam z nimi

Gość -22
ja naprawde oszalałam na jego punkcie . . . chciała bym go spotkać, ssała bym mu pałę do upadłego

Gość -22
za poszywy dziekujemy

Gość sashaaaa
ja jak bylam w Towim wieku to sie bujałam w aktorach z telenoweli brazylijksich:-D To byly czasy te pierwsze zauroczenia hehehe nie martw sie Mała minie Ci w koncu i zakochasz sie w kims naprawde;)