Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiezamezatka

pomocy !!! pozyczka

Polecane posty

Gość swiezamezatka

nie wiem czy jest to dobry pomysł aby ogłaszać się w taki sposób na forum ale mam nadzieje że przyniesie to rezultat potrzebujemy z meżem pilnie pożyczki w wysokości 15000 zł na około 60 rat mąż zarabia 2000zł ja mam rentę z dodatkami około 600zł nie byłoby żadnego problemu gdyby nie fakt że mąż ma zadłużenie w Biku ( sprawa już przeterminowana bo z roku 2000r) ponieważ poręczył koledze kredyt którego kolega niestety nie spłacił Mąż spłacił kapitał odsetki zostały rzekomo umorzone niestety po latach okazało się że te odsetki dalej widnieją w bik i nie mamy szansy na otrzymanie kredytu w żadnym banku próbowaliśmy już wszędzie może znacie jakąś pewną ofertę kredytu bez bik bez poręczycieli a może znajdzie się jakaś osoba chętna pozyczyć nam tę kwotę oczywiście spisalibyśmy umowę i pamiętalibyśmy o odsetkach myślę że powiedzmy 20% od kwoty pożyczki to kusząca oferta jest ktoś skłonny nas poratować ?

Gość swiezamezatka
podnosze

Gość zastanawiam sie juz dlugo
moze jest ktos taki.....na co potrzebujecie?

Gość zastanawiam sie juz dlugo
to znikam skoro jej nie potrzebujecie

Gość swiezamezatka
potrzebujemy tych 15000 zł na osobie która byłaby skłonna nam pomóc mogę udzieliś więcej szczegółów ale chyba raczej na maila a nie ogólnie

Gość swiezamezatka
podnosze

Gość maturka4
Kobieto, takim trybem trafisz na lichwiarza gorszego niż Provident! Zacznij od wyjaśniania w BIK i żądaj od banku, na rzecz którego spłacaliście kredyt, aby wystawił wniosek o wykreślenie z listy. Nawet jeżeli to trwa, to kopia tego wniosku będzie dobrym argumentem do rozmów i porządnej instytucji finansowej, a nie na takim durnym forum, gdzie można tylko naciągaczy znaleźć

Gość a może macie rodziców
którzy mogli by wziąć kredyt który wy byście spłacili, albo kogoś z rodziny, oczywiście z umową.

Gość swiezamezatka
niestety nikt z rodziny nie może nam pomóc