Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pooooomocyyyy

Gdzie sa jescze wolne miejsca na uczelniach w Wawie?

Polecane posty

Gość pooooomocyyyy

plisssss pomozcie, dzis musze złozyc papiery a nioe wiem gdzie wolne miejsca albo na prywatnych tylko tanich, jakies typu socjologia itp

Gość xxxxcvpola
na zaocznej socjologii na SGGW są wolne miejsca, ale nie polecam tego kierunku na tej uczelni.

Gość pooooomocyyyy
dlaczego? A jakie sa jeszcze prywtane uczelnie, ale dobre i w rozsadnych cenach, i jakie kierunek humanistyczny mi jescze polecisz?

Gość pooooomocyyyy
albo typu dietetyka, tylko musza byc zaoczne bo juz dzienni studiujue

Gość xxxxcvpola
bo moim zdaniem poziom jest tam kiepski i to nie jest uczelnia do studiowania kierunku humanistycznego, no ale jest tanio. o dietetyce nic nie wiem. prywatnych uczelni nie znam.

Gość pooooomocyyyy
to wez mi jescze powiedz ile kosztuja zaoczne na uniwersytecie warsawskism, i mem jeden problem, zarejestrowałam sie, niby zapisy sa zablokowane, ale jak wchdoze na socjologie czy prace socjalna to wyskakuje mi dodatkowa rekrutacja:O czyli sa miejsca czy nie?

Gość xxxxcvpola
najlepiej zadzwoń, na sggw raczej na bank są jeszcze zapisy, na uw socjologia jest droższa niż na sggw, zobacz na stronie.

Gość pooooomocyyyy
wiem, ze drozsza, nie mgoe znalezc cen;/ a Ty wiesz około ile moze byc?

Gość xxxxcvpola
na wspaniałej stornie socjologii sggw to oplat nie ma, ale tam kosztuje 1800 zł za semestr.

Gość pooooomocyyyy
dziekie, a jescze mam jedno pytanie jak juz tak wszytsko wiesz:D, wpisowe jakies sie płaci? i jaki jest próg wejscia, ile minimum trzeba miec punktów zeby sie dostac

Gość xxxxcvpola
no jakieś tam chyba jest wpisowe, na uw nie wiem jaki jest dokładnie próg, ale na sggw to niski próg ;). coś już zdecydowałaś? :)

kolejne osoby kończące kierunek z dupy... jasne kończ socjologię a potem pracuj w biedronce na kasie albo w UK na zmywaku bardzo optymistyczna przyszłość

Gość pooooomocyyyy
nie wiem, chciałabym na uw, ale nie wiem czy sie dostane, albo za rok sprobuje, w tym roku mature kompletnie sobie olałam, i etraz mam problema do larysa, do Ciebie nie bede miała pretensji jesli skoncze w biedronce:)