Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stary-wyga

wiem wszystko i odpowiem

Polecane posty

Gość stary-wyga

prosze o zadawanie pytan, chetnie pomoge

Gość do stary wyga
chyba nikt nie ma problemow

Gość stary-wyga
podłączyć do maszyny deszyfrującej :)

Gość stary-wyga
odpowiadam tylko na powazne pytania, a ujawnianie danych osobowych i wizerunku bez zgody właściciela jest niezgodne z prawem zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r Dz.U. 1997 nr 133 poza 883, zm.:Dz.U. 1998 nr 155 poz. 1014, Dz.U. 1999 nr 110 poz. 1255, Dz.U. 2000 nr 12 poz. 136, Dz.U. 2000 nr 50 poz. 580, Dz.U. 2000 nr 116 poz. 1216, Dz.U. 2001 nr 42 poz. 474, Dz.U. 2001 nr 49 poz. 509, Dz.U. 2001 nr 100 poz. 1087, Dz.U. 2002 nr 74 poz. 676, Dz.U. 2002 nr 153 poz. 1271, Dz.U. 2004 nr 25 poz. 219, Dz.U. 2004 nr 33 poz. 285, Dz.U. 2006 nr 104 poz. 708, Dz.U. 2006 nr 104 poz. 711.

Gość uniqueGIRL
CHodzę do gimnazjum.Mam wielki problem.Kiedyś ząb (jedynka) mi się ukruszył dosłownie 3 mm.Przez ten fakt nie mam chłopaka.Czy chłopcy naprawde lecą na wygląd no albo na zęby.Jestem dość ładna ale niestety z tego powodu cierpie.Co mam robić? Ps.NIe mówcie mi żebym poszła sobie doprawić zęba .Najpierw musze nosić aparat przez dwa lata a potem dopiero sobie naprawie zęba.Ale do tego czasu mam żyć bez drugiej połówki?? ; /

Gość stary-wyga
Klon_ ------ to zalezy tylko od Ciebie polecam film "Sens życia według Monty Pytona" moze Ci troszke pomoze zrozumiec

Gość stary-wyga
uniqueGirl ------ to prawda wyglad nie jest najwazniejszy, ale zęby są bardzo ważne, i mało ciekawie wygląda kobieta z połową zęba, jednak namawiam do zrobienia czegos z tym, ale z drugiej strony patrzac jak znajdziesz prawdziwa druga polowke to nie bedzie to przeszkoda, jednakze w Twoim wieku to raczej powinnas sie skupic na nauce a nie na szukaniu drugiej polowki

Gość stary-wyga
klon_ i jak test wyszedl???

Gość
jak sprawic zeby mi urosły tzyztki ? jak przytyc? jak wyłądniec ? co ze soba teraz w ogole zrobic ? :]

Gość stary-wyga
do przerwy jest na to wiele sposobow, kremy, operacja plastyczna, a najlepszy sposob to zaakceptowac siebie

Gość
wyczrpująca odpowiedz 😭 a liczyłam na jakis cud z Twojej strony :classic_cool: ;]

Gość pan ważniak
wyga jak zrobić zebyś mi obciągnął

Gość klolbapalomowa
To ja mam pytanie! Czy w końcu dojdę do porozumienia z mężem mym!Bo taka z niego cholera,ze postanowiłam sobie znaleźć kochanka :O I znalazłam :O Specjalnie sie nie kryję,że go mam :O Wychodzę z domu,trzaskam drzwiami (po kłótni),nie ma mnie cały dzień.Wiadomo gdzie jestem ;) A mąż sie tępak nie domyśla nawet i siedzi w kapciach przed TV i czeka na mnie!

Gość babka to babka
skąd oprócz kredytu mam wziąc do wiosny 100 tys zł?

Gość stary-wyga
do pana wazniaka wolę blondynki

klolbapalomowa -----> dopóki twój kochaś nie zabiera mu pilota od telewizora to niby dlaczego miałoby to przeszkadzać ? :)

Gość pan ważniak
wolisz obciągać blądynkom?

Gość stary-wyga
to babki no tak na szybko to chyba tylko kredyt zalezy jaki jest twoj cel wydania tych pieniedzy banki maja wiele ciekawych produktow i mozna cos znalesc

Gość pan ważniak
"mozna cos znalesc" uuuu ortografia szwankuje :D

teraz poważnie , szukam w internecie słownika z językiem staroirlandzkim - wpisuję polskie słowo w wyszukiwarce i dostaję odpowiednik w tym języku , czy jest coś takiego????

Gość stary-wyga
klolbapalomowa --- to nie jest wyjscie z sytuacji, jesli chcesz sie dogadac z mezem to w ten sposob na pewno tego nie zrobisz, rozmowa i kompromis i to wszystko, ale jesli, np. wolisz swojego kochanka bo na to wyglada to po co sie meczyc z mezem, jestesmy ludzmi doroslymi

Gość babka to babka
stary wyga ale cos nie idzie ci to doradzanie, pisałam, że kredyt mnie nie interesuje

Gość stary-wyga
do pana wazniaka ----- z ortografia jest ok, tylko nadmiar pracy i tepo pisania, ale wogole to sorrry za blad mialo byc znalezc

Gość oszukany przez pracodawcę
ile się czeka w sądzie pracy , ile sąd ma czasu na rozpatrzenie wniosku ?wysłałem miesiąc temu i cisza