Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Coco_Chanel

czy jest możliwa ciąża beż żadnych objawów

Polecane posty

Witam Drogie Panie, może któraś z Was mi pomoże, otóż spóźnia mi się 4 dzień okres, od tygodnia bolą mnie plecy w okolicy krzyżowej i poza tym nie mam absolutnie żadnych innych objawów ciąży. Zazwyczaj na około 2 tyg,. przed miesiączką bolały mnie piersi,a teraz nic a nic..... a wydaje mi się, że na początku ciąży piersi powinny boeće jeszcze bardziej .... Wiem, że zaraz napiszcie zrób test, ale ja już ich tyle zrobiłam, że mam już szczerze dość ..... ;-/ stąd moje pytanie, czy możliwa jest ciąża bez żadnych objawów ciąży ..??? ;-)

ale nie bolały Was piersi mnie bolą od tygodnia plecy w okolicach krzyża i nic poza tym przed @ ZAWSZE boiląły mnie piersi i to baaaaardzo, a teraz ich w ogóle nie czuję ostatnio cykle miałam 31 dniowe , dzis 36 dc okresu nie i w ogóle się na niego nie zanosi

Gość alliska
ja nie miałam zupełnie żadnych objawów przez ok. 1,5 miesiąca

Gość kachakrakow122
ja tez nie mialam ,zadnych mdlosci ,wymiotów , sennosci - jestem juz w 3 miesiacu .

Gość kachakrakow122
ja tez nie mialam ,zadnych mdlosci ,wymiotów , sennosci - jestem juz w 3 miesiacu .

Gość saleminka8
jasne,ze może być bez objawów,ale z czasem jakieś na pewno się pojawią :) ale i tak napisze- zrób test :P

Gość i ja nie miałam
oprócz bólu krzyża przez pierwszy miesiąc, a potem to już nic

Gość no ale Coco robiłaś testy i
nie wiesz? to chyba najprostszy sposób...

Gość kolomaz
Witam, mój problem polega na tym, iż wczoraj tj.20 września uprawiałam seks bez zapezpieczenia... Data pierwszego dnia ostatniej miesiączki to 12.09.09. Pytanie - czy jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę? Kiedy mogę zrobić test?

testy robiłam w innych cyklach bo jestem z natury baaaaaardzo, ale to baaaardzo niecierpliwa, poza tym zawsze coś mi dolegało, ból jajników, ból piersi i zawsze wychodziły negetywne a w tym cyklu jak na złość nic mi nie dolega ( z wyjątkiem bólu krzyża :)) , 4 dzień spóźnia mi się okres i sama sobie się dziwię, że jeszcze nie testowałam, ale czuję, że kupię dzisiaj jakiś teścik :)

do poprzedniczki - to zalezy jak długie masz cykle i czy kochaliście się do końca a test najlepiej jest robić w dniu spodziewanej miesiączki

Gość psik psik
mi tez nic nei dolegało :) no moze zgaga ale miałam ja od 3 do 9 miesiaca :D cos strasznego ble jak wyjda 2 kreseczki - napisz - ja juz z góry GRATULUJE przyszłej MAMIE !!!