Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffffffffffffffffffffffffff

widzieliście zdjęcia pijanego Hasselhoffa?

Polecane posty

Gość fffffffffffffffffffffffffffff

Coś strasznego :( Boże - to dziecko z tym Farelem to tak jakby sobie Bahleda zrobiła dziecko z ...Hasselhoffem. Normalni TRAGOS. Albo z melem - Gibsonem. Albo z kimkolwiek takim. Jeszcze przed ślubem... jeszcze zanim ROZMAWIALI o ślubie... jeszcze zanim się zaręczyli. Już się przynajmniej mogła zaręczyć. Takie zawsze tak robią. Z kim popadnie , a na koniec zaręczyny. :(

Gość poczta w w Wypidówce
przyniósł ci listonosz rentę ?

Gość ffffffffffffffffffffffffffju
Nie - ALIMENTY dostaję. Na dziecko. Z tego żyję obecnie. Wstyd się przyznać no ale kiedyś trzeba :(

ciekawe słuchajcie czy gdyby brat bahledy został wrobiony w dziecko dla pieniędzy to by się ożenił. Ciekawe, nie? Może któraś spróbuje... młoda, piękna , wyzgierna...

A może juz sie ożenił i teraz gorzko żałuje GORZKO :(

Gość ffffffffffffffffffffffffff
A czy brat Alicji Bahledy nie nazywa się przypadkiem... TADEUSZ? Na pewno po ojcu, nie? A czemu na przykład TAadeusz po ojcu (???), a nie Andrzej... po ...Wajdzie. Chyba Alicja zrobiła to samo co jej matka. W sensie chciała bo ją wyrzucili :( A Niemcy się śmieją, że mieli rację, że ją spławili. Ale mogła być drugą Marleną Dietrich. Tyle że z Polski - ale z Podhala. Z Tatr. Oni są nienormalni :( Zawsze to będę powtarzać :(

Gość ffffffffffffffffffffffffff
W takim razie powiem wam PO CICHU, że nie ma się co dziwić, że Niemcy poza Ditrich nie mają chyba ANI JEDNEJ nominacji do Oskara w Hollywood. No a przecież mogliby , nie? W końcu kto może jeździć do USA? Ja? Ja nie - oni. :(

Gość ffffffffffffffffffffffff
Ale powiem wam, że jak tak wczoraj przeczytałam o Dietrich - bo jednak się trzymała swojego nazwiska a nie Apolonia Chałupiec - Pola Negri - uhm uhm - no ale też zrobiła WIELKĄ Karierę - to już była w Niemczech mężatką i miała dziecko jak wyjechała. No i tak miała robić Bahleda jak chciała. Później robiła skandale, ale nie takie. Se robiła SKANDALE - dosłownie. A nie że tragedia. I tyle :( A w ogóle wszystkie te gwiazdy powinny iść się leczyć na łeb. Ja też, ale ... z innych powodów. Ja jestem ZAJECHANA w pracy. PSYCHICZNIE. Może oni też? Wypaliłam się - zawodowo.

Tak sie kończy jak się chce być mądrzejszym od Marleny Ditrich. W PRZYKOPIE :( Teraz jak wróci to co - zostaje jej picie no albo ekscesy na całego... papierosy? Już było. :(

Mi się wydaje ona miała pić. Ona miała mieć flaszeczkę z czymś. I wiecie, że ma depresję czy coś tam. I to by mogło podziałać na Farela. Ale papierosy? W USA jak palisz to jesteś najgorszym ćwokiem :(. Jest to w bardzo złym tonie - tak pewnie ją oszacował Farel. Kurde - słuchajcie - ona jak Lewinsky Monika ta Behleda. Nie mogę :(

Mi się wydaje że Bahleda miała sobie zrobić pseudonim artystyczny. W sensie być tam pseudonimem jak pola Negri. Np. Alice Sea albo Alice North albo Alice Mountain albe...Alice Pole. Alice Pole nie? Całkiem fajnie. I by mogła mieć dziecko z Farelem. Czemu nie? A tak też może bo ma... ale... :(

Alice Berg się powinna nazywać w tym Hollywood.