Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12345678910111213

ZNIESŁAWIENIE NA FORUM - PRAWO POMOCY

Polecane posty

Gość 12345678910111213

Witam, mam pytanie do osob ktore sie znaja na tym. Jezeli ktos oczernił mnie w internecie, na forum sa tam konkretnie moje dane wiadomo ze to o mnie chodzi i mam pytanie. Jezlei podam ta ososbe do sadu czy bedzie mozna to jakos udowodnic ze to ona własnie ten post zamiesciła? Bo wiem ze to własnie ten człowiek tak mnie opisal, ale czy rzeczywiscie jest on całkowicie anonimowy w necie? :( BŁAGAM O ODP JAK KTOŚ SIE ORIENTUJE I Z GORY WIELKIE DZIEKI :)

Gość .....ot ..co.....
nie, czlowiek nie jest anonimowy w necie. oczywiscie ze da sie udowodnic ze on to pisal. wystarczy identyfikacja jego ip

Gość 125678910111213
ale czy moge zrobic to sama czy potrzebny jest do tego ktos kto sie zna?

Gość fdfdfgfddddfdf
gdyby wszyscy tak mieli robic to sądy bylyby przepelnione:D wiesz ilu ludzie sie codziennie oczernia? po co ci to? a co ci napisal?

Gość fdfdfgfddddfdf
poza tym ja zawsze mysle, ze widocznie to prawda co napisal ten ktos. gdyby to nie byla prawda to bys sie tym nie przejela tak.

Gość porwaszpindla
ja zostałam w internecie oczerniona przez faceta który podał moje dane personalne i nazwe firmy wiedziałam że to on od razu, prowadzi konkurencyjną firmę i słabo mu idzie przy mnie pojechałam do takiego oddziału policji która zajmuje sie przestępczością internetową, tam bardzo łatwo doszli do niego okazało sie że to ten facet którego podejrzewałam pouczono go ale sprawy w sądzie nie zakładałam bo mi sie nie chciało on sie przestraszył i obiecał że nie będzie i przeprosił -to mi wystarczy

Gość gość
VZ36Y3DTveuA2EcSxwyYiDdg