Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmama

chce miec 3 dziecko

Polecane posty

Gość mmmmmama
a jak wasze pociechy maja na imie?

Gość a ja chya wpadłam z 3
i nie jestem zadowolona najmłodsze ma rok i jestesmy kompletnie sami wiec nie dalabym rade z 3 sama(nie jestem leniwa), ale mam mnadzeieje ze @ przyjdzie

Gość a ja chyba wpadłam z 3
i nie wiem czy je urodze jak okaze sie 100 % ciąża

Gość mmmmmama
ja bym nigdy ciazy nie usunela, no chyba ze by to bylo 5 dziecko :) moj syneczek ma dokladnie 15 miesciecy, coreczka skonczy niedlugo 4 lata, chce 3, a mieszkasz w domu czy w bloku? napewno dalabys rade tylko trzeba chciec, a ja teraz bardzo chce tego 3ciego!

Gość mmmmmama
kolezanka mnie wysmiala i mi sie przykro zrobilo bo kazdy ma inne marzenia, ja chce 3 dziecko a ona ma 1 i mowi ze za nic w swiecie nie urodzi 2 bo jej dobrze z 1, wiec nie wiem dlaczego nie rozumie ze mi z 2 tez dobrze, a jak bedzie 3 to bedzie cudownie jak dla mnie :) tylko zeby sie udalo........

Gość mmmmmama
dziewczyny a jak z waszymi figurami po 3 dzieciakow? :)

ja mam dwóch synów:10 lat i 6.. planujemy trzecie..przydałaby się teraz dziewczynka..ale to zależy od losu hihi.. nie przejmuj sie koleżanka..teraz jej wygodnie..potem bedzie ci zazdroscic..

Gość ja chyba wpadłam z 3
nie chodzi o dom mieszkam w kamienicy i by jakos uszlo ale mieszkam za granca i procz meza nie ma nikogo i jak ja zachooruje nie ma kto prowaedzic syna do szkoly np, a poza tym bardzo dluugo dochodze do siebie po porodzie,pierwszy rok bylby ciezki naprade, poza tym maz tez nie chce dziecka wiec...........

Gość jagooooodka
Witam dziewczyny! Ja chyba jestem najstarsza z Was :-) Mam dwóch synów 16 i i prawie 11 lat. Myślałam kiedyś o 3-cim dziecku, ale teraz dałam sobie spokój. Tym bardziej, że mąż był przeciwny. Zawsze mówił: "dwoje wystarczy". Zaakceptowałam sytuację. Oboje mamy dobrą pracę, chłopcom niczego nie brakuje. A im starsi, tym bardziej zżyci. Z kolei moja kuzynka urodziła niedawno czwrtą córkę, a tak chceieli synka :-)

Gość mmmmmama
ja mam pareczke, ale nie ukrywam ze chcialbym dziewczynke, chociaz najwazniejsze zeby sie udalo i zeby bylo zdrowe! A kolezanka nie wiem czy bedzie mi zazdroscic czy nie, wiem ze pragne tego dziecka! BAAAAAAARDZO!

witajcie, ja tez chce trzecie i wlasnie zaczynamy starania. Mam juz dwie dziewczynki : 4,5 roku i 7 m-cy. I tak juz sie przyzwyczailam do dziewczynek, ze trzecia panienka by mnie nie zmartwila :)

Gość mmmmmama
moj maz? bardzo chcielismy 1, 2 to bardziej jego incjatywa, a 3 chcemy oboje, tylko on chcial poczekac jeszcze, ale stwierdzilismy ze kiedy jak ne teraz? :)

Gość mmmmmama
bedziemy dzialac tylko @ mi sie skonczy :) kurcze juz chcialabym zeby to bylo juz :)

Gość sojfem500
ja jestem w ciąży z drugim i nie wiem jak my finansowo damy radę.W tej chwili już brakuje nam kasy,starsza córka rośnie,wydatki rosną,ja muszę się teraz zdrowo odżywiać.Nazbierałam trochę ubranek dla dzidzi,ale to dopiero początek.Nie mamy od nikogo pomocy,moi rodzice nie żyją,jego matka też,ojciec alkoholik.A Wy dajecie jakoś radę?ktoś Wam pomaga?Mój mąż pracuje 10 godz.dziennie,zarabia niewiele,mieszkamy w małej mieścinie.

Gość mmmmmama
mieszkamy na wsi, w domu, maz pracuje, mieszkamy z tesciami, ubranek mam mase po dzieciakach moich (a ile rozdalam bo nie myslalam o 3 :() ale jestem dobrej mysli, wszystkie oplaty na pol...

mmmmmama my tez juz działamy od 2 miesiecy:-)a sojfem500 nam nikt nie pomaga,jakos dajemyy rade,pracujemy oboje...wiesz jesli nie zyje sie na tylko oryginalnych rzeczach to mozna dac rade

Ja jak urodziłam syna to mówiłam że jusz nie chce wiecej miałam wtedy parke ale pszyszedl taki czas ze tak bardzo pragnełam trzeciego i juz po miesiacu bylam w ciązy . Ubranka wszystkie wydałam wiec trzabyło wszystko od nowa kupywac

Gość Potrójna
Wychowuję sama trójkę dzieci. Zadbane, najedzone, nie obdarte. :D Rezygnujemy z cekinów i firmówek :)

Gość mmmmmama
pewnie ze mozna dac rade, nie rozumiem ludzi kotrzy mowia ze nie stac ich na dziecko, no chyba ze sa bezrobotni, 1 przy 2gim zawsze sie wychowa, my tez nie zyjemy na oryginalnych rzeczach, tylko skromnie! A ile dzieci moga dac radosci, nam sie z 1 bobasem udalo za 1 razem!!!!! Zeby tak chcialo byc i teraz :)

Mi tez nikt nie pomaga maz cały dzien w pracy .Teraz mam troszke luzu bo najstarsza poszła do zerówki a syn załapal sie do przedszkola na program unijny .tak wiec sandra chodzi od 8 do 13 a oliwier od 13 do 18

Gość mmmmmama
moj maz tez w pracy siedzi, olinek a konsultowalas sie z ginekologiem zanim zaszlas w te 3 ciaze czy najpierw sie staraliscie a potem dopiero uderzylas do lekarza?

a moj synek ma na imie oliwer ale i tak wiekszosc mowi oliwier..myślą ze to samo..nawet moj synek zwraca uwagę...

Gość mmmmmama
Ja mam Kamilke i Filipa

Nigdy tez nie załowalam ze mamy Mikołaja .Na poczatku było troszke z nim kłopoto wzdrowotnych ale teraz jest to najkochansze dziecko pod słoncem.Bardzo rózni sie charakterem od swojego rodzenstwa.Bardzo lubi sie przytulac