Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmama

chce miec 3 dziecko

Polecane posty

Gość mmmmmama

Kto z was ma wiecej niz 2 pociech?

Gość mmmmmama
czy ktoras z was swiadomie urodzila kilkoro dzieci, czy juz nie zdarzaja sie malzenstwa w ktorych nie dominuje model rodziny 2 plus 1?

Gość a po ch... ci nastepny
problem?

Gość mmmmmama
a dlaczego twierdzisz ze to "problem"?

Gość mmmmmama
chyba nie ma tu nikogo kto podhodzi do tematu powaznie, nie rozumiem ludzi ktorzy twierdza ze dziecko to problem

Gość mmmmmama
moze ktos sie odezwie i podzieli sie doswiadczeniami a ja na razie zmykam

Gość 1234567.......
jeśli chcesz mieć kolejne dziecko i masz ku temu warunki mieszkaniowe jak i materialne to co tylko brać się do roboty :)

ja narazie mam jedno ale jesli tylko warunki mi pozwola to bardzo chcielibysmy miec trójke dzieciaczkow :-D

Gość mmmmmama
a ja mam 2 planowanych i chce 3, a jakie sa roznice wiekowe u was?

Gość mmmmmama
dziewczyny a ile macie lat i jakie sa roznice wiekowe waszych pociech? Ja bardzo chce 3 bobaska :) a jak przebiegaly wasze porody?

Gość Uwazaj na to 3
Bo ja tez chcialam miec trojke a mam czworke :) twinsy sie urodzily.

Gość ja mam 2 .
mam 2 dzieci, ale za jakieś 5 lat marzę o trzecim :) mój mąż natomiast nie chce słyszeć :(

Chciałam mieć córkę. Więc brałam taką opcję pod uwagę od początku ;P No i córka urodziła się trzecia. Potem skrzętnie się zabezpieczałam (cilest) i mamy jeszcze syna. Teraz ma ponad 2 lata i to największy Skarb jaki mógł się nam przytrafić :)

Wiek: 11 lat, 9 lat, 6 lat (dziś ma urodziny moja Królewna) i 2 lata. 3 porody takie same. Po 5 godz. Ostatni..hmmm..od momentu, w którym wystraszyłam się brakiem ruchów dziecka do porodu..2 godz ;P Mąż mnie odwiózł do szpitala, zrobili mi USG, okazało się,że jest ok. Zostawił mnie i pojechał odwieźć dzieci do babci, ledwo zdążył przeciąż pępowinę :D

Gość mmmmmama
aż łezka kręci się w oku, fajnie że sa na świecie kobiety które pragną mieć lub mają duże rodziny, moja córeczka ma 4, synek 1,5 i pragnę bardzo 3ciego urwiska! Mam nadzieję że nam się szybko uda, bo o 2 musieliśmy się dłuuugo starać :(, 1 miałam cesarkę, a synka urodziłam SN :)

Gość dżabara
mam ciocie która ma czwórke dzieci mają z wujkiem wielki dom i ogród w którym jest plac zabaw, basen, wielka trampolina ale jak w szpitalu urodziła czwarte dziecko to wszystkie inne kobiety ciężarówki były straszliwie zszokowane że ona ma czwarte dziecko, mąż przyszedł w odwiedziny z trójką starszych :-)

Witam ja mam trójke dzieci kazde było planowane sa w wieku 6lat,4 latkaa najmłodsze ma 18miesiecy.

Gość mmmmmama
moje tez byly planowane, i powiem szczerze ze 1 pragnelam bardzo, 2 bardziej, a 3 chyba pragne najbardziej, mam nadzieje ze nam sie uda!!! Pewnie znowu bede czekala z niecierpliwoscia na 2 kreseczki na tescie, ale obecnie mam miesiaczke :(

Gość mmmmmama
ja zawsze marzylam o 2, maz o 3, ale jakos mi sie odwidzialo i bardzo pragne 3ciego! Tylko ze wiem ze im bardziej sie pragnie tym ciezej moze byc zeby nam sie udalo :( cholerka, a masz coreczka, synka czy moze pareczke?

Gość m a m a 4
Ja mam czwóreczkę. Ciąże były 3 :)

Gość mmmmmama
ja mam pareczke, chce 3, mąż się śmieje że mogą trafić się bliżniaki, bo tesciowa ma iostrę bliźniaczkę, szwagier też ma bliźniaki, więc jak Bóg da to się wychowa, tylko tak bardzo pragnę żeby to było już :)

Gość mmmmmama
2 lata temu tesc ciążowy zrobiłam w Mikołaja, były 2 kreseczki, więc może w tym też się uda, albo na męża urodziny, w listopadzie :), a wy dlugo staraliscie sie o swoje pociechy?

Gość m a m a 4
U mnie w rodzinie bliźniaki były 3 x i u mnie 4 x ale nie jest ciężko da się przyzwyczaić :)

Gość mmmmmama
nie warpie ze da sie przyzwyczaic, my 1 dziecko mamy po naszej nocy poslubnej :), 2 planowane i czekamy az sie uda z tym 3cim! :)