Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcesobiezainstalowaccc

ile kosztuje legalny windows

Polecane posty

Gość chcesobiezainstalowaccc

i jaki wybrac? taki do domowego uzytku? i mam jeszcze pytanie gdy np bede zmieniac kompa to moge wgrac te sama plytke i bedzie to nadal legalne?

Gość chcezainstalowacccc
musze zainstalowac legalnego windowsa bo mam problemy ze sciagnieciem service pack a jest mi on bardzo potrzebny

Gość chcezainstalowacccc
dzieki :-) a ktory wybrac bo jest tego masa

Zależy jaki chyba ,home to gdzieś ze 230-240 ,profesional to ok 300:O no nie pamiętam :Ozobacz na allegro tam jest taniej :)

Gość AniaManiaAnia
to zależy - ja kupuję u nich: http://www.kluczsystem-sklep.pl/ i mam pewność, ze wszystko jest legalne i w jak najlepszym porządku. Dodają wszystkie potrzebne papierki zaświadczające o tym, że jest legalnie. ;)

Gość GośkaMatusik
Różnie - ale najtańsze rzeczywiście w tym klucz system - kumpel jakiś czas temu mi ich polecił. :)

Gość informatyczkaKrk
To rzeczywiście zalezy od miejsca, w którym kupujesz. Ale niedużo. Sama kupowałam (podobnie, jak ktoś wyżej) w KLUCZSYTEM-SKLEP i cenowo mają tam bardzo spoko, wręcz konkurencyjnie ;)

Gość Miriamma
Tak, to prawda - wszystko zalezy gdzie kupujesz. Pewnie są i śmiesznie tanie, ale uważaj, bo wg mnie to nawet o ok oryginalnego nie leżało. Ja zawsze kupuję w kliczsystem-sklep.pl potrzebne programy do firmy... spoko sklep.

Gość jolasiaszulbi
to rzeczywiście zalezy od tego gdzie kupujesz, którą wersję... najtańsze znajdziesz na bank w kluczsystem-sklep.pl, to ci gwarantuje, bo mają tam mega konkurencyjne ceny...