Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotny tata szuka żony

Szukam matki dla moich dzieci!

Polecane posty

Gość spartakus
mnie interesuje tylko tragizm tej sytuacji-zona czemu polegla?dam rade utrzymac,......zalezy na jakim poziomie zyjesz,dziecko to wydatek...czas,,,jezu powodzenia zycze...ja mam tylko jedno dziecko,synka i w 2tys.sie nie mieszcze,bo zycie to nie tylko miec na chleb itd...dziecko chce do multikina,na basen,smiejzelki,na deser,do cyrku,itd...nie umialabym na miejscu jakiejs tam kobiety isc do ciebie,zyc na danych warunkach,i zmuszac do tych warunkow swoje dziecko...zycze ci szczescia,ale obawiam sie,ze po krotkim czasie kobity beda wiac...jak poznaja realia.

Sami, napisałas "darmowej niańki" Na razie nie wiemy czy dzieci wymagają niańki, moze są starsze. I chce kobiete z dzieckiem, które utrzyma, nie całkiem więc niańki darmowej szuka. Ma niezłą ofertę moim zdaniem.

Jasne, że spokojnie Sami:D ten facet nie może być zły, położy dzieci spac i wyjaśni Ci może co i jak. wtedy mnie tu nie bedzie, wolę się wyspać :D

Gość matkaprzedewszystkim
no nieeeee to chyba na pewno podpucha... ...ale jeśli cholera nie to niezły z Ciebie gość... życie nie takie pisze scenariusze - znam osobiście rodzinę - ona - dwójka - sama, on - dwójka - sam. Poznali się, pokochali, stworzyli wzorową rodzinę, świetnie sytuowaną, kochającą się... Jeśli to jednak nie prowo - to życzę szczęścia i ...naprawdę fajnej kobitki! Kurczę to fascynujący temat - napisz coś więcej może to opublikujemy - jak Wam wyjdzie...:)

A mnie zastanawia, dlaczego kobiety samotnie wychowujące dzieci nie wzbudzają takiego zainteresowania i aplauzu jak samotny facet z dzieciakami, hmm

Dzieci śpią już od pół godziny! Więc mam troche czasu, dzisiaj zrobiłem sobie urlop by spędzić z dzieciaczkami troche czasu :) Prowadze własną działalność! I nie potrzebuje darmowej niańki bo dzieci są już duże! najstarsza córka ma 8 lat bliźniaki mają to 6 latki a najmłodszy synek ma 5 lat. I dla mnie nie ma znaczenia że najstarsza córka i najmłodszy synek nie są moimi biologicznymi dziećmi! wszystkie kocham ponad życie.

> magda30 dlaczego wzbudza takie zainteresowanie? - jeśli to oczywiście prawda po pierwsze - niezwykle rzadko zdarza się taki, który otwarty jest na samotne tacierzyństwo, po drugie - czwórka dzieci!!! po trzecie - jedno nie "jego" po czwarte - dający sobie radę po piąte i najważniejsze - taki facet to facet z jajami jak mało który, znajdź takiego drugiego! - nie to nie może być prawda! kurczę to fascynujące napisz coś jeszcze człowieku - jak do tego doszło, że masz taki status i taką sytuację... nie, nie wierzę - nie ma takich chłopów!

Gość ło matko ło matko
nie wierzę w to co czytam. Naprawdę są takie naiwne, że w to wierzą? Czy facet w takiej sytuacji szukałby porady na kafe? :) hej tatuś jak się bawisz?

matkaprzedewszystkim Wszystkie dzieci są moje z tą różnicą że pierwsza córka jest dzieckiem mojego brata i żony a ostatni synek jest dzieckiem mojej siostry którego adoptowałem wraz z żoną :) I żadnego z tych dzieci bym nikomu nie oddał!!! i gdybym teraz związał się z kobietą z dzieckiem to bym został jego ojcem.

Gość a ten jeszcze tu
biedne dzieci takiego ojca!

Gość Błekitne niebo
Przepraszam, że zapytam ale co się stało Twojej żonie, dawno już nie jest z Wami?

Gość jakaś coitka robi was w jajo
a Wy durne pustaki gadacie i gadacie dziecko żony i brata dziecko siostry a bliźniaki pewnie łyżką z dziadka brzucha wgarniane, bo w tej rodzinie im więcej rozmitych genów tym lepiej a najlepsza bybyla matka z dzieckiem pochodzącym z gwałtu, bo to dopiero urozmaicenie, oooo, albo z gwaltu którego dokonal czarnoskory z glębokim upośledzeniem umyslowym!

przestańcie - dajcie szansę rozwinąć się topikowi zgadzam się, że wariantów zbyt wiele jak na jedno stadło, ale... no, napisz coś bliżej o sobie, osobiście zgadzam się, że to prowo, przekonaj nas, że nie

Gość nawet jak to nie prowo
to ja bym srala w gacie wiedzac ze mam wejsc w zwiazek przede wszystkim jako mamka a nie kobieta ktora ktos bedzie kochal.... moze nieco inaczej sie zareklamuj, bojak na razie chcesz gobiete do opieki nad dziecmi i kure domowa zeby wszystko oporzadzila. Czemu adoptowales dzieci swojego rodzenstwa?

Gość ja też bym uciekła

nawet jak to nie prowo Mylisz się, mam panią która przychodzi do mnie sprząta,zajmuje się dzieciaczkami to się nazywa gosposia! Gdy brałem ślub ze swoją żoną to ona była w ciąży z moim bratem, ja ją kochałem więc się ożeniłem!!!! jak moja siostra zaszła w ciąże to sama zrzekła się praw rodzicielskich to z żoną postanowiliśmy że zajmiemy się też tym dzieckiem!

Gość taki związek jednak nie dla
mnie. Wychowywac cudze dzieci :O nie jestem do tego stworzona

Za słabo wyeksponowałeś problem własnej samotności. Kobiety potrzebują najpierw mężczyzny, potem dzieci. NApisz jak widzisz związek, co oferujesz jako mężczyzna

Gość jesteś marzeniem
każdej kobiety ale lepiej poszukaj kobiety bez dziecka :) są kobiety które nie chca rodzić i taki ktoś jest dla nich wybawieniem :D

Jako mężczyzna moge wiele oferować. Przede wszystkim miłość,szacunek i oddanie i to że bede ją wspierał w trudnych chwilach. Ale też to że nigdy kobiecie z którą się zwiąże niczego nie zabraknie!!!!!!!! :)

Gość gdyby nie dzieci to może bym
była chetna :P