Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hungry like the wolf

mam dziewczyne brunetke i denerwuje mnie to

Polecane posty

Gość hungry like the wolf

bo zawsze mi sie podobały bardziej blondynki jak ja zmusić żeby sie przefarbowała?

Gość A moze peruke jej kup...

Gość uniqueGIRL
Ja na jej miejscu jakbys mi tak powiedzial to bym cie tak jebla ze by ci sie nagle brunetki zaczely podobac.!!Poprostu przyzwyczaj sie Według mnie blondynki sa brzydsze bo blondynki(ale takie jasne)kojażą mi sie z prostytutkami :P

Gość 1234567.......
to po cholerę zawracałeś dupę brunetce skoro Cię kręcą blondynki hmmmmm ?

Gość wysrałam sie
dobrze wam dziewczynki bo to wy najczesciej dyskryminujecie chlopakow przez takie rzeczy jak kolor wlosow jestescie hipokrytki:P

Gość jesteście beznadziejne
same macie 1000 wymagań co do wyglądu faceta a jak facet ma to wielka obraza charlize theron jest brunetką a jej facet jej chyba nigdy nie widział inaczej jak blondynkę, doda też i setki innych

Gość 1234567.......
zaraz zaraz każdy ma prawo do swojego gustu i wymagań i tego nie neguje ale skoro facetowi od zawsze podobały się blondynki po co wiązał się z brunetką ....a co on nie widział ?.....to tak jakby facet związał się z bardzo szczupłą kobietą a teraz nagle stwierdził że tak na prawdę od zawsze lubił puszyste i co kazał by swojej partnerce przytyć 30 kg ? po za tym farbowanie włosów i to jeszcze z brunetki na blondynkę nie jest takie proste a do tego bardzo niszczące dal włosów