Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaLes

Lesbijka w ciąży-chciałyśmy dzidziusia

Polecane posty

Gość MamaLes

Witam, mam pewien problem odnosnie mojej decyzji. Zyje od paru lat w związku z kobietom, obydwie mamy prace, mieszkanie. Zdecydowałysmy sie na dziecko, obecnie jestem w ciązy. I mam niestety pewne problemy z moja rodziną, a zwłaszcza z bratową.

Gość .....ot ..co.....
a jak zaszlas w ciaze?

Gość MamaLes
No oczywiscie są na to pewne sposoby, tylko prosze bez glupich uwag

Gość MamaLes
Chciałysmy miec dziecko i wspolnie je wychowywac. Moja rodzina od poczatku akceptowała mój związek ale dziwne uwagi bratowej mnie wrecz irytuja

Gość MamaLes
Najwiekszym problemem jest moja bratowa, ktora oczywiscie uprzejmie poinformowała calą swoją rodzinkę,podobno niezbyt pieknie mnie okreslając(jej kuzynka mi powiedziała)

Gość .....ot ..co.....
ale jakiego sposobu uzylyscie? bzyknelas sie z facetem czy sztuczne zaplodnienie? zakladam ze skoro ty nosisz dziecko to ty w zwiazku pelnisz role tej bardziej kobiecej partnerki a twoja dziewczyna to bucza. zgadza sie? :)

Gość MamaLes
Moja bratowa juz zapowiedziała,ze jej dziecko z moim bawic sie nie bedzie hehhe smieszna jest

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ale czym Ty sie przejmujesz?? to tylko swiadczy o Twojej bratowej, jaka jest głupia i beznadziejna

Gość .....ot ..co.....
moze twoja bratowa jest kryptolesbijka :classic_cool:

Gość nie ma sie czym przejmowac
masz kobiete, prace, oczekujesz dziecka. nic wiecej Ci do szczescia nie potrzeba. wiec nie przejmuj sie glupim gadaniem bratowej. jesli bedzie sie nasilalo to skorzystaj z jakiej okazji na rodzinnej imprezie i powiedz przy wszystkich wprost, ze masz gdzies to jak ktos komentuje za plecami Twoje udane i szczesliwe zycie. jestes odwazna kobeta wiec nie powinnas miec problemu z wyrazeniem swojego zdania i obronienia go. taka kompromitacja zamknie bratowej usta.

Tak to juz jest, ze w Polsce jest malo tolerancyjnych ludzi. Pary lesbijskie nie sa powszechne i co u niektorych budza one niechec. Twoja bratowa jest nauczona, ze dziecko powinno sie wychowywac z mama i tata, a nie z dwiema mamami. Moze daj jej czas na oswojenie sie.

"Zyje od paru lat w związku z kobietom" - Dla mnie to prowokacja. Kobieta raczej nie popełniłaby TAKIEGO błędu ortograficznego. Gdyby autor był kobietĄ to by to wiedział :-p

Gość lola1234321
To ładnie dziecku spaprałyście życie. Nie mam oczywiście nic przeciwko parom homoseksualnym, ale po co od razu dziecko?! Pomyślałyście co to biedactwo będzie przeżywało w szkole? Dzieci są okrutne, będą się z niego wyśmiewać.

A jak wytłumaczysz dziecku jak się rozmnażają ludzie i zwierzęta? jak wytłumaczysz co to jest związek zgodny z naturą? Jak myslisz, czy twoje dziecko widząc dwie liżące się kobiety i nie mając ojca będzie się prawidłowo rozwijać? Wielokrotnie zostało potwierdzone, że dorastające dziecko potrzebuje ojca. Chłopak, żeby mieć wzór i dyscyplinę, a dziewczyna dlatego, że ojciec jest dla niej pierwszym mężczyzną. Często potem dziewczyny bez ojca wybierają starszych partnerów, w których szukają ojca i opieki. Świat dąży po równi pochyłej ku upadkowi. Słowa "Wartości moralne nic dziś nie znaczą. Twój wybor z kim sypiasz i kogo kochasz, ale nie powinnyście wychowywać dziecka, bo psychika dzieci jest bardzo podatna i nigdzy nie wychowacie dziecka na normalne. Z drugiej strony moze to i lepiej, że jest coraz wiecej lesbijek i gejow. natura sama reguluje przyrost naturalny. Na świecie jest za dużo ludzi.

Gość MamaLes
A mnie takie opinie nie obchodzą, wiem,ze naszemu dziecku bedzie dobrze w zyciu

Gość Kreit
Witam, pomogę parze lub kobiecie chcącej mieć swoje dziecko, a nie mogącej z powodów takich jak np. związek les, brak płodności partnera, lub brak partnera. Jestem 22-letnim przystojnym szatynem o niebieskich oczach, 178cm wzrostu . Grupa krwi 0 Rh+, nie pale i nie pije. Zdrowy. Zapewniam 100% dyskrecji, anonimowości jak i higieny Mam zdrowego syna (zdjęcie na życzenie) Mogę dojechać w każde miejsce Polski Po skontaktowaniu się wysyłam moje zdjęcie. Więcej informacji udzielę gdy do mnie napiszesz kreit@wp.pl GG 19924118

Gość
GRATULUJĘ :D i nic tylko olać zaściankową ciemnotę ktora wtrącasię w wasze życie D