Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oludzietrzymajciemnie

Bzdury pana Beina. zmieniłam tytuł

Polecane posty

http://www.youtube.com/watch?v=7WYzvpM9jCE&f eature=related Kim jest tak naprawdę ten człowiek? Pomijam kwestię, że bełkocze jak potłuczony. Jaki naukowiec wypowiada się w ten sposób? "Tylko diabli wiedzą co będzie"... Dżizas. Niech mi ktoś wskaże w internecie jakieś informacje na temat rzeczywistego wykształcenia tego pana. Czy on naprawdę jest doktorem? Jeśli tak to czego? Dla mnie jest obłąkany. Przedstawia fakty, które w rzeczywistości nie mają miejsca. Powołuje się na rozdmuchiwanie pandemii w mediach, co miałoby nas skłonić do szczepienia się. A ja się pytam - jakie rozdmuchiwanie w mediach? Prawie nie słyszę o pandemii, nie ma tych informacji w gazetach, w informacjach onetowych... Wręcz mam poczucie, że żadnej pandemii nie ma... Nie przeczę, że może istnieć niebezpieczeństwo, zarówno ze strony grypy, która jeszcze uderzy, jak i ze strony szczepionek - np. niedokładnie sprawdzonych. Ale to, co prezentuje ten koleś to obłąkana teoria spiskowa. Czy są tu jacyś ludzie, którzy potrafią do tego podejść bez emocji, rozsądnie? Czy wszyscy wierzą temu lunatykowi?...

Widzę, że jednak nie ma z kim pogadać na ten temat...